Klaipėdoje benamis, slėpęsis nuo rudens vėsos, žuvo metaliniame garaže | Diena.lt

KLAIPĖDOJE BENAMIS, SLĖPĘSIS NUO RUDENS VĖSOS, ŽUVO METALINIAME GARAŽE

Rudens vėsa benamius verčia labiau šildytis. Įtariama, kad būtent todėl kilo gaisras metaliniame garaže, kur gyveno namų neturintis vyras. Ugniagesiai maždaug po pusvalandžio darbo rado jame gyvenusio vyro lavoną.

Pirmieji gaisrą garaže trečiadienį vakare, apie 23.30 val., pajuto gretimame garaže gyvenanti benamių pora. Maždaug tuo pačiu metu garažų bendrijos „Venta“ sargas pastebėjo kylančius dūmus. Bendrija yra Šilutės plento pakraštyje, pažymėta 89 numeriu.

Išdegusiame garaže rastos ne vienos žvakės liekanos, tikėtina, kad vyras jomis ne tik pasišvietė, bet ir šildėsi.

Ugniagesiai atskubėjo labai greitai ir ėmėsi darbo. Jiems pavyko užkirsti kelią gaisrui išplisti. Kitas garažas yra vos už pusmetrio.

Garaže gyvenęs 58 metų vyras žuvo, kūną ugnis pakeitė neatpažįstamai. Velionio tapatybę pradžioje patvirtino greta gyvenantis benamis, nelaimės vakarą bendravęs su žuvusiuoju ir įsitikinęs, kad jis liko nakvoti garaže, kurį vėliau apėmė liepsnos.

Ikiteisminį tyrimą pradėję policininkai aiškinsis žmogaus žūties priežastis.

Išdegusiame garaže rastos ne vienos žvakės liekanos, tikėtina, kad vyras jomis ne tik pasišvietė, bet ir šildėsi.

Garažas virto metalo laužo krūva.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

pajuokavimas... pensininkei

Šunys ir tie dirba sargais, o tie, kurie miega po balkonais ir garažuose, dauguma patys pasirenka tokį gyvenimo būdą. Tik atsiprašau tų, kuriems ištiko bėda ir priversti taip gyventi.

pensininkė

net šunys turi prieglaudas o žmonės miega po balkonais garažuose kur tik gali pasislėpti nuo vėjo ir šalčio ar čia gerovės valstybė prezidente

Diena

Šiandien vakare ar praeito trečiadienio..?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS