Klaipėdoje degė automobilis: įtariamas padegimas | Diena.lt

KLAIPĖDOJE DEGĖ AUTOMOBILIS: ĮTARIAMAS PADEGIMAS

Klaipėdos policijos komisariato pareigūnams teks aiškintis automobilio padegimo bylą. Pietinėje Klaipėdos pusėje supleškėjo, kaip įtariama, padegtas BMW.

Automobilis „BMW 318Ci“ suliepsnojo ankstų sekmadienio rytą. 5.37 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Vingio gatvėje dega mašina.

Kai atvyko ugniagesiai, BMW jau buvo apimtas liepsnos.

Savininkas jį gesino milteliniu gesintuvu.

Gaisro židinys buvo mašinos salone, todėl apdegė ir aprūko visas transporto priemonės vidus. Karštis salone buvo toks didelis, kad išbyrėjo priekinis ir galinis automobilio langai.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos specialistai mano, kad mašina buvo padegta, todėl pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Jeigu pavyks nustatyti kaltininką, jis bus baudžiamas už turto sunaikinimą visuotinai pavojingu būdu, už tai gresia bauda, laisvės apribojimas ar net įkalinimas iki penkerių metų.

Nežinia, ar šis įvykis gali būti susijęs su kitais, apie kuriuos socialiniuose tinkluose praneša pietinės miesto dalies gyventojai.

Sekmadienį I. Simonaitytės gatvėje kažkokie keturi paaugliai apspardė stovintį taksi automobilį.

O šeštadienį Reikjaviko gatvėje taip pat keturi itin jauno amžiaus vaikinai žvalgėsi į mašinų vidų pasišviesdami žibintuvėliais. Tikėtina, kad abiem atvejais veikė tie patys asmenys, neatmestina tikimybė, kad jie galėjo padegti ir BMW.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Flexinimo zona

Sakiau uzsivirint duslintuva :)

baudžiama bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu

Nieko nebus. LT pats demokratiskiausias teismas....

Ramus

Ieskokite moters....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS