Palangoje, benamių irštvoje, sumušta moteris: kol kas klausimų daugiau nei atsakymų | Diena.lt

PALANGOJE, BENAMIŲ IRŠTVOJE, SUMUŠTA MOTERIS: KOL KAS KLAUSIMŲ DAUGIAU NEI ATSAKYMŲ

Trečiadienio popietę į Klaipėdos ligoninę iš Palangos atgabenta sunkiai sužalota jauna moteris. Kas ir kodėl ją sužeidė, dar aiškinamasi.

Tądien apie 15.30 val. ugniagesiams pranešta, kad Palangos pakraštyje, Vėžių gatvėje, rūksta dūmai.

Bendruoju pagalbos telefonu skambinęs žmogus sakė, kad benamiai degina šiukšles. Pranešėjo nurodytoje vietoje yra landynė, kurioje dažnai renkasi benamiai.

Atskubėję ugniagesiai iš tolo pamatė, kad prie laužo susibūrę žmonės ėmėsi patys gesinti laužą, matyt, išsigandę nuobaudos.

Gelbėtojai pabendravo su benamiais ir pamatė, kad tarp jų yra smarkiai sumušta jauna moteris. Ji nekalbėjo, buvo akivaizdu, kad būtina kviesti medikus.

Į Vėžių gatvę apie 16.30 val. atvažiavo ir greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas, ir policininkai.

Medikai skubiai išgabeno nukentėjusiąją į Klaipėdos ligoninę. Policininkai nespėjo sužinoti jos asmens duomenų. Kaip skelbiama Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje, moters tapatybė nenustatyta, ji gali būti apie 30 metų amžiaus.

Policininkai ėmėsi apklausti įvykio vietoje buvusius asmenis. Visi jie gerai pažįstami pareigūnams, dažniausiai gyvenantys Klaipėdoje, kartais savaitei ar ilgesniam laikui atsibeldžiantys į kurortą. Palangoje jie renka butelius ir iš to gyvena.

Landynėje pareigūnai sulaikė 40 metų gerokai įkaušusį vyrą, alkoholio matuokliu jam nustatytas 2,76 prom. girtumas.

Nors suvestinėje jis įvardijamas, kaip įtariamasis moters sužalojimu, Palangos policijos komisariato vadovas Algirdas Budginas nebuvo linkęs teigti, kad tai tiesa. Daugiau įvykio aplinkybių tikimasi sužinoti, kai minėtas vyras ir kiti kompanijos nariai prasiblaivys.

Sužeistos moters asmenybė jau žinoma, ji priklauso tai pačiai benamių grupei. Apie nukentėjusiosios sveikatą kol kas nepranešama.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS