Klaipėdoje kerštaujama originaliai: statybinėmis putomis užklijavo automobilio duris | Diena.lt

KLAIPĖDOJE KERŠTAUJAMA ORIGINALIAI: STATYBINĖMIS PUTOMIS UŽKLIJAVO AUTOMOBILIO DURIS

Klaipėdiečiai vis dažniau skundžiasi policijai dėl apibraižytų automobilių. Dažniausiai taip mašinos niokojamos daugiabučių namų kiemuose, bet kartais tokių incidentų nutinka ir automobilių stovėjimo aikštelėse prie prekybos centrų.

Trečiadienį prieš vidurdienį aikštelėje prie vieno prekybos centro, veikiančio Baltijos prospekte, automobilio „Citroen C5“ savininkas pastebėjo įbrėžimus ant automobilio kėbulo.

Vienoje mašinos pusėje prie galinių durelių buvo du gilūs įbrėžimai, kitoje pusėje pastebėtas ir dar vienas.

Buvo akivaizdu, kad tokie įbrėžimai negalėjo atsirasti nuo kito automobilio durelių, todėl spėjama, kad kažkas taip pasielgė tyčia.

Pranešęs apie įvykį policijai, mašinos savininkas nurodė, kad jam padaryta žala siekia 400 eurų. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo.

Nors panašių pranešimų miesto kriminalinių įvykių suvestinėje galima pamatyti dažną dieną, miesto policijos komisariato pareigūnai tikino, kad Klaipėdoje nėra maniako, kuris tikslingai niokotų klaipėdiečių automobilius.

Tikimasi, kad kaltininką pavyks nustatyti peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

„Kiekvienas įvykis – vis kitoks. Kartais paaiškėja, kad kažkas apgadino svetimą automobilį, neišvairavęs saviškio siaurame kieme. Neseniai demaskavome piktą kaimyną, kuris, braižydamas mašiną, keršijo žmogui, o kartą nutvėrėme girtą asmenį, kuris nežinia dėl ko kilusį pyktį išliejo ant svetimų automobilių“, – teigė Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininką pavaduojantis Albinas Misevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Tabu

Pareigūnams nėra kad,pas jų akcija kaukė. Ir aplamai iš jų naudos kaip iš ožio pieno

...

Panevėžio gatvėj pilna chuliganu. Piktybiškai retai kada braukia nu bet iš durelių tai kasdien tranko. Ypač su vaikais jei grįžta tai pipiec. Pasistatyt nesugeba nors aikštelės naujos, vietos nors vežimais vežk net iš nuosavų namų dar pasistato savo kibirus. Ten pastoviai kariaut reikia visiška nepagarba kitų turtui

Komentatorių chebrai

Pasakysiu taip: Niekas nieko ten nedarė kas yra foto, patys žurnalistai papurškė, nufotkino, parašė ką norėjo, o kai nudžiūvo po 20 min. ėmė ir ramiai nulupo.:) Straipsnyje nė žodžio apie tas putas ...... JIEMS REIKIA DAUGIAU PERŽIŪRŲ.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS