Klaipėdoje – masinė avarija: į ligoninę išvežti du žmonės | Diena.lt

KLAIPĖDOJE – MASINĖ AVARIJA: Į LIGONINĘ IŠVEŽTI DU ŽMONĖS

Penktadienį, Klaipėdoje esančioje Sausio 15-osios g. įvyko skaudi avarija, mažiausiai du žmonės buvo išvežti į ligoninę.

„Facebook“ paskyros grupėje „Reidas“ pranešta, kad susidūrė trys automobiliai. Į įvykio vietą skubėjo greitoji pagalba, ugniagesiai ir pareigūnai.

Pareigūnų suvestinės duomenimis, avarija vakar įvyko apie 12.35 val.

Sausio 15-osios g. ir Rumpiškės g. sankryžoje susidūrė automobilis „Seat“, kurį vairavo 1946 m. gimęs vyras, BMW, kurį vairavo 1983 m. gimęs vyras, ir „Audi“, kurį vairavo 1988 m. gimęs vyras.

Vairuotojai buvo blaivūs.

Automobilio „Seat“ vairuotojas, gimęs 1946 m., ir keleivė, gimusi 1949 m., išvežti į ligoninę.

Avarijos aplinkybės dar tikslinamos. „Automobiliams buvo atjungti akumuliatoriai, ugniagesiai iš automobilio „Seat“ padėjo iškelti ir paguldyti ant medikų neštuvų 1948 m. moterį, medikai sužeistąją išvežė į gydymo įstaigą“, – pasakojo Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas.

Pareigūnų surinkta medžiaga – pagal Baudžiamojo kodekso 281 straipsnį, kuris nurodo, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Kol pareigūnai, ugnegiasiai ir medikai aiškinosi, kas nutiko, gatvė buvo uždaryta kelioms valandoms. Važiuojant šia gatve vis dar matyti besimėtančių automobilio dalių.

Feisbuko grupės „Reidas TV“ vaizdo įrašas.

GALERIJA

  • Klaipėdoje – masinė avarija: į ligoninę išvežti du žmonės
  • Klaipėdoje – masinė avarija: į ligoninę išvežti du žmonės
Feisbuko grupės „Reidas TV“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Šeip jau jeigu ką

Gatvė buvo uždaryta 4 val ir jokios info nėra , keista .

Jonis

Žurnalistai aūūūūūūū!!!

Rumpiškės gatvė

Kas per mistinė avarija , ir kas buvo už vairo tų mašinų , kodėl slepiama informacija ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS