Judrioje uostamiesčio gatvėje partrenkta mergaitė | Diena.lt

JUDRIOJE UOSTAMIESČIO GATVĖJE PARTRENKTA MERGAITĖ

Vaikas po automobilio ratais – visada jaudinantis ir skaudus įvykis. Eismo organizatorių pastangos užtikrinti mokinių saugumą pakeliui į mokyklas ne visada gali užtikrinti, kad nepilnamečiai gatvėse – saugūs.

Pirmadienį, 16.43 val., Paryžiaus Komunos gatvėje automobilis „Dodge Grand Caravan“, kurį vairavo blaivi 40-metė moteris, partrenkė į gatvę išėjusią 8-erių mergaitę.

Tokia yra oficialioji eismo įvykio fabula.

Įvykį matę žmonės vėliau socialiniuose tinkluose dalijosi žinia, kad po įvykio mergaitė sėdėjo ant žemės ir kalbėjo telefonu. Galima spėti, kad ji apie sužeidimą pranešė mamai.

Į Paryžiaus Komunos gatvės pradžią atskubėję pareigūnai fiksavo avarijos aplinkybes. Užfiksuota, kad vaikas į važiuojamąją gatvės dalį išėjo tarp stovinčių automobilių. Panašu, kad toje vietoje pėsčiųjų perėjos nėra.

Eismo įvykis atsitiko netoli šios sankryžos su Taikos prospektu, todėl automobilis, traumavęs vaiką, neturėjo važiuoti greitai. Tai buvo laikas, kai jau temo, matomumas darėsi prastesnis nei dienos metu.

Mergaitei buvo traumuota koja, ji nugabenta į ligoninę.

Kas kaltas ir atsakingas dėl avarijos padarinių, dar aiškinasi policininkai.

Paryžiaus Komunos gatvėje veikia kelios mokyklos, todėl joje įrengti keli greitį slopinantys kalneliai, o prie kiekvienos mokymo įstaigos pažymėtos pėsčiųjų perėjos.

Pasak pareigūnų, tokie įrenginiai lemia faktą, kad šioje judrioje gatvėje nėra dažni eismo įvykiai, kuriuose nukenčia nepilnamečiai.

Gairės: avarija LT, partrenkta mergaitė, Paryžiaus Komunos gatvė
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Vytas

Siaubas. Dar atsiranda, kas kaltina mergaitę, o ne pavojingos, sunkios transporto priemonės vairuotoją, turinčią užtikrinti, kad nekelia pavojaus aplinkiniams. Dar kažkas siūlo tvoras tverti pėstiesiems ir daryti viduryje miesto tarp mokyklų ir gyvenamųjų namų kažkokią greitgatvę. Perteklinis barankos sukiojimas tokiems, matyt, atrofuoja smegenis. Tepadeda jums Dievas.

Vairuotojas

Ten tikras balaganas toje vietoje - dviračių takas, plati perėja, įvažiavimai į aikšteles t.t.. Siūlau supaprastinti sankryžos ribas aptverti ir palikti tik perėjų vietas, o dviračių tako pastatyti užtvaras (

Tam: Nesvarbu

Gal paaiškinsi kaip galima mažiau skrabint SU SAVO liežuviu ? Ar nesupratai ko klausiu ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS