Klaipėdoje rastas mirusios senolės kūnas su žaizdomis ir kraujosruvomis | Diena.lt

KLAIPĖDOJE RASTAS MIRUSIOS SENOLĖS KŪNAS SU ŽAIZDOMIS IR KRAUJOSRUVOMIS

Paprastai pagyvenusio žmogaus mirtis policijos pareigūnų ir medikų vertinama kaip natūralus, abejonių nekeliantis įvykis. Tačiau sekmadienį uostamiesčio policininkai suabejojo, ar 89 m. močiute buvo tinkamai rūpinamasi.

Sekmadienį apie 9 val. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojams pranešta apie garbaus amžiaus moters mirtį.

Velionę namuose, esančiuose Minijos gatvėje, aptiko jos dukra. Atvykę policijos pareigūnai ant moters kūno pastebėjo žymių, sukėlusių abejonių natūralia jos mirties priežastimi.

Policininkai savo dokumentuose pažymėjo, kad ant mirusiosios galvos, veido ir viso kūno ryškėjo kraujosruvos, ant kūno buvo ne tik mėlynių, bet ir žaizdų.

Oficialiame pranešime teigiama, kad tokie sužalojimų pėdsakai galėjo atsirasti dėl senolės nepriežiūros.

Pradėję tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, pareigūnai lauks teismo medicinos ekspertų išvados.

Tuo metu policininkai, ko gero, aiškinsis, kas prižiūrėjo garbaus amžiaus moterį, ar ji gyveno viena, kaip dažnai ją lankė artimieji, kokios pagalbos jai reikėdavo ir kokiomis ligomis ji sirgo.

Medikai teigia, kad žaizdos bei pragulos senyviems, ligotiems žmonėms išsivysto net ligoninėse.

Viskas priklauso nuo žmogaus sveikatos būklės.

Šiuo atveju tyrimo baigtis priklausys ir nuo liudininkų parodymų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nesu kriminalistė, bet scenarijai dažniausia vienodi

nukentėjo senolė? o ką tuo metu veikė jos anūkės? netyčia nebuvo grįžusios incognito iš vokietijų ar anglijų? ne? kokios senolės realios pajamos per mėnesį? kiek turi pinigėlių sąskatoje banke? kiek turi grynais namie? kartais ji neplatina pigesnių kvaišalų kaimynų vaikams? ir t.t., ir pan. - versijų tokiais atvejais būna daugybė, tačiau jos visos susibėga į viena: ieškoti reikia "artimųjų", dukros sugyventinių vaikų iš kažkelintos santuokos ir pan.

Nedraugiška?

Klaipėda nėra draugiška senoliams, pataikaujama tik jaunimui. Kodėl savivaldybėje yra Jaunimo reikalų koordinatorius, o vyresniųjų interesus negina niekas? Žinoma, yra soc tarnybos, bet jų paslaugos yra gan brangios, o tarnautojų požiūris dažnai biurokratinis, formalus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS