Klaipėdoje siautėja agresyvus iškrypėlis | Diena.lt

KLAIPĖDOJE SIAUTĖJA AGRESYVUS IŠKRYPĖLIS

Uostamiesčio gyventojai turėtų būti atsargūs – daugiabučių namų rajone pasirodė seksualinis iškrypėlis.

Uostamiesčio gyventojai turėtų būti atsargūs – daugiabučių namų rajone pasirodė seksualinis iškrypėlis.

Vos sutemus šį kartą ekshibicionistas lytinę aistrą nusprendė tenkinti Debreceno gatvės rajone esančiame parkelyje. Anksčiau seksualiniai iškrypėliai buvo pastebimi pajūrio miškuose – Giruliuose, Melnragėje arba Poilsio parke.

O šį trečiadienį vyras be kelnių išdygo ties Debreceno gatvės 40-uoju namu. Į parkelį takeliu žingsniavusi 48 metų klaipėdietė staiga išvydo po gatvės apšvietimo lempa besistaipantį jauną vyriškį.

Vyras buvo pusiau nusmaukęs kelnes ir demonstravo savo lytinį organą.

Moteris sušuko iškrypėliui, kad šis baigtų nešvankybes, bet jis pasirodė esąs agresyvus. Vyras viena ranka esą dar tęsė savo iškrypėliškus veiksmus, o kita smogė moteriškei į galvą.

Klaipėdietė po smūgio pargriuvo ant žemės. Tuo ir pasinaudojo vyriškis. Jis nėrė į tamsą.

Klaipėdietė apie įvykį pranešė policijai. Moteris tikino, kad po apšvietimo lempa lytinius organus demonstravo maždaug 25 metų asmuo. Jis galėjo būti apie 1,85 m ūgio, šviesių, trumpai kirptų plaukų, vilkėjo tamsius rūbus.

„Didvyriškumo čia nereikėtų griebtis. Tokį išvydus gatvėje būtina skambinti policijai. Nepamenu, kad Debreceno gatvėje būtų apsireiškęs toks tipas. Dažniausia tokie pajūryje pasitaiko“, – tikino Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Agne

Janonio gatvei, pries pat kareivines gyvena iskrypelis, ir gazdina mokinius einancius i mokykla, pati pora kart maciau

Onute

Man tenka vaikščioti kiekvieną dieną ryte, kuomet mokiniai eina į mokyklą . Dažnai(gal esu mačiusi apie 10 kartų, ar daugiau) pastebiu aš eidama tuo taku ,einančiu nuo Pempininkų iki Maximos , iškrypėlis ne visuomet reaguoja į mano pasakymą , kad pranešiu policijai.Dar noriu paminėti , kad tuo taku yra daug krūmų ir ten slepiasi jis , einant į kalniuką tuo taku , tai krūmus išpjovė, bet prie darželio tvoros visus paliko . Nei vieno karto nemačiau policijos atstovo , nors vaikštau kiekvieną dieną ryte ir vakare . Daugiau reiktų policijos atstovams tuo pasidomėti.

Neptūnas

Nesupratau staripsnio autoriaus perteikiamo siužeto detalės. Citata: "O šį trečiadienį vyras be kelnių išdygo ties Debreceno gatvės 40-uoju namu. Kita citata: Vyras buvo pusiau nusmaukęs kelnes ir demonstravo savo lytinį organą. Klausimas autoriui...tai su kelnėm, ar be kelnių? Taip pat netinkamai parinkti žodžiai, kelnių niekas nenusismaukia, smauko patys žinote ką. Gal tas autorius kokiame delfyje dirbo? Labai panašūs straipsnio stiliai. Skaitykite daugiau: http://klaipeda.diena.lt/naujienos/klaipeda/nusikaltimai-ir-nelaimes/klaipedoje-siauteja-agresyvus-iskrypelis-719832#ixzz3rY5Zf13y
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS