Klaipėdoje iš spaudos kiosko pavogta tūkstančiai autobuso bilietų | Diena.lt

KLAIPĖDOJE IŠ SPAUDOS KIOSKO PAVOGTA TŪKSTANČIAI AUTOBUSO BILIETŲ

Klaipėdos policijai pranešta apie nusikaltimą, kokių mieste nebuvo jau kelerius metus – kažkas apvogė spaudos kioską ir pagrobė kelis tūkstančius viešojo transporto bilietėlių.

Kiosko darbuotoja vagystę pastebėjo ankstų penktadienio rytą atėjusi į darbą. 6.30 val. ji atrakino kioską ir neįtarė, kad čia buvo pasidarbavęs vagis, nes įsilaužimo požymių į kioską nebuvo.

Vis dėl to nusikaltimo nepastebėti buvo neįmanoma – dingo maždaug 3 tūkst. miesto autobusų bilietėlių, dvi dėžutės elektroninių cigarečių. Vagis ištuštino ir seifą, jame nebebuvo 800 eurų.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį vagystės tyrimą.

Paskutinį kartą uostamiestyje spaudos kioskas nusikaltėlių takiniu tapo bene prieš ketverius metus, kai nusikaltėliai sulaužė apsaugines žaliuzes ir išdaužė langą.

Anksčiau kioskai buvo siaubiami gana dažnai, miesto policijos komisariato pareigūnai yra ne kartą pranešę apie šias vagystes įvykdžiusių asmenų sulaikymą.

Penktadienio vagystės braižas verčia įtarti, kad nusikaltimą įvykdė kažkas iš savų arba naujos kartos vagis, siekiantis neatkreipti į save dėmesio brutaliais veiksmais.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

GGG

Policija visados kalina "Savus" nes vagys matyt jiem savi...

Į snukį ir - į kanalizacija tokius vėmaus

Dabar galės pasivadinti savo gaują "Bilietėliais" arba "Talonėliais". Tas susnas bus galima susemti turguje, kai po 50 ct pardavinės savo grobį, urodai, bomžai, gaidžiai!

PAS UKROBANDER GESTAPO ZUIKIAI DINGS

To tak towarišči to tak! O 800 sakė dūdorius atstatys. Pas jį jau pastogėje nebetelpa tų popieriukų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS