Klaipėdoje statybininkai kenčia nuo vagių | Diena.lt

KLAIPĖDOJE STATYBININKAI KENČIA NUO VAGIŲ

Darbo įrankių praradimas gali tapti visos įmonės žlugimo pradžia, todėl policininkai ragina statybomis besiverčiančias bendroves ypač saugoti savo darbo priemones. Nepaisant pastangų taip ir elgtis, apie statybos darbuose naudojamų įrankių vagystes Klaipėdoje pranešama kasdien.

Penktadienį ryte uostamiesčio pakraštyje esančioje Arimų gatvėje darbininkai rado išplėštą vagonėlį. Jame nebebuvo vakare palikto optinio nivelyro, benzininio pjūklo betonui pjauti, įrankių dėžės su galvučių komplektu.

Savininkai policijai pranešė, kad dingę daiktai verti 900 eurų.

Šioje gatvėje per trumpą laiką darbo įrankiai pavagiami ne pirmą kartą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kodėl nepasidomėjo Klaipėdos specifika iš anksto?

Klaipėdoje ir 4 kartos kleptomanas vagis tampa muitininku, kur grynais į kišenę prisikrauna tiek, kad užsimerkia ne tik į narkotikų bei senų automobilių pervežimus. Maža to, jau 5 kartos kriminalinis nusikaltėlis jo sūnus tampa diplomuotu laivavedžiu, dabar ne taip, kaip tarybiniais metais, kai žmonių biografijos būdavo vertinamos, sprendžiama, ar kriminalinės praeities asmenys ir jų palikuonys polinkis į kriminalinius nusikaltimus paveldimas - tai įrodyta seniai ir moksliškai gali studijuoti, užimti atsakingesnes pareigas, ar tegalima jiems leisti kokį kiemą pašluoti, plytas nešioti, tvoras dažyti...dabar kitaip. Todėl skęsta keltai, laivų kroviniai stebuklingai dingsta, statytbininkai turi domėti aplinka, kurioje ketina dirbti - ne tik įrankiai dings kaip nebuvę, bet ir geresni automobiliai, storesnės piniginės, geresni batai ir kt. Ir policijos kviesti nepatartina atvyks iš tų pačių, kažkelintos kartos užribio asmenų palikuonys. nepriimkit asmeniškai, tai tik stebėjimų rezultatas

Zenonas

Greiciausiai tai patys dirbantieji vagia.

Anonimas

Viskas normalu,demokratija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS