Klaipėdoje – stulbinantys jaunų vyrų poelgiai: užpulta dar viena moteris | Diena.lt

KLAIPĖDOJE – STULBINANTYS JAUNŲ VYRŲ POELGIAI: UŽPULTA DAR VIENA MOTERIS

Jaunų žmonių meilės ir neapykantos sukeltos aistros kartais tampa policijos pareigūnų tyrimo objektu. Taip ankstų antradienio rytą atsitiko ir Klaipėdoje, Švyturio gatvėje, po to, kai jauna mergina paprašė policijos pagalbos.

Susitiko laiptinėje

Uostamiesčio policininkai į šią gatvę skubėjo vos kelios minutės po 5 val. ryto. Juos pasitiko nukentėjusioji – 24-erių mergina ir papasakojo buvusi užpulta buvusio draugo.

Gali būti, kad tarp jaunų žmonių vis dar liepsnoja aistros, tiesa, jau ne meilės, o pykčio. Kodėl mergina išėjo į savo namo laiptinę tokį ankstyvą rytą, dar aiškinamasi. Ko gero, ji ketino pasikalbėti su buvusiu draugu.

Pokalbis, atrodo, buvo nemalonus ir peraugo į konfliktą.

Pareigūnai pažįsta tiek nukentėjusiąją, tiek jos skriaudiką.

28-erių vaikinas buvusiai draugei nuplėšė nuo kaklo ant raištelio pakabintą buto raktų ryšulį ir griebė jai iš rankų telefoną "Myphone".

Veikiausiai po to vaikinas pabėgo, o mergina išsikvietė pagalbą.

Įvardijo apiplėšimu

Po pustrečios valandos, kai policininkai jau buvo pabendravę su nukentėjusiąja, pareigūnai įtariamąjį sulaikė prie merginos namo.

Policininkai jaunuolį uždarė į areštinės kamerą, kur jis buvo laikomas ir trečiadienį.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad mergina tapo apiplėšimo auka, tačiau pareigūnai labiau linkę manyti, kad taip jauni žmonės aiškinosi asmeninius santykius.

Vargu ar 40 eurų vertinami atimti iš aukos daiktai galėjo būti išpuolio tikslas.

Pareigūnai pažįsta tiek nukentėjusiąją, tiek jos skriaudiką.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl apiplėšimo, tačiau jo kvalifikacija gali pasikeisti, o jei jauni žmonės susitaikys, gal ir bus nutrauktas.

Plėšė moteris

Rugsėjį Klaipėdoje jauni vyrai įvykdė du panašius drastiškus nusikaltimus.

Vienas jų pagrasino peiliu ir prie Jono kalnelio, automobilių aikštelėje, pabandė iš moters atimti išmanųjį telefoną. Savo kėslų jis neįvykdė tik todėl, kad sutrukdė įvykį matęs pašalinis žmogus.

Tyrimo ėmėsi Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai.

Įtariamasis nustatytas, tai – 21 metų vaikinas, anksčiau ne tik nenusižengęs įstatymui, bet nebaustas ir administracine tvarka.

Pats jis aiškino, kad užsipuolė moterį todėl, kad esą protą sujaukė išgertas alkoholis, iš anksto apiplėšti nepažįstamosios jis neplanavęs.

Motyvai – neaiškūs

Kitas kiek vėliau įvykdytas panašus nusikaltimas taip pat išaiškintas greitai.

Netoli vieno prekybos centro vaikinas priėjo prie telefonu kalbančios moters. Jis sugriebė auką už kaklo iš už nugaros ir bandė iš rankų išplėšti telefoną. 34 metų moteris nesutriko, smogė užpuolikui alkūne ir taip apsigynė.

Nusikaltėlis paleido auką ir pabėgo.

Pareigūnai visai neilgai užtruko aiškindamiesi įtariamojo asmenybę. Paaiškėjo, kad jam viso labo 18 metų.

Vaikinas buvo apklaustas komisariate, pasirodo, ir jis anksčiau neturėjo reikalų su policija. Kodėl vidurdienį viešoje vietoje jis ryžosi drastiškam nusikaltimui, pats negalėjo paaiškinti.

Po apklausos įtariamasis buvo paleistas.

Ikiteisminis tyrimas abiem atvejais nenutrauktas, jaunuolių laukia teismas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Mažiau lakt reikia ir tiek.

AK

Dar nenutrauktas :-)

KLP

cia tokie uzauga ,kai juos tevai vaikysteje lupa
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS