Klaipėdoje sudaužytos ir sugadintos „Volvo“ krovininio automobilio dalys | Diena.lt

KLAIPĖDOJE SUDAUŽYTOS IR SUGADINTOS „VOLVO“ KROVININIO AUTOMOBILIO DALYS

Kažkas nevykusiai pasivažinėjo įmonės krovininiu automobiliu ir jį smarkiai apgadino. Dėl to įmonės atstovams teko kreiptis į policiją.

Ilgą laiką apleista stovėjusi Klaipėdos kino studija per kelerius metus turėtų virsti naujų gyvenamųjų namų kompleksu, jau turinčiu pavadinimą Klaipėdos Holivudas.

Vasario 20 d. į miesto policijos komisariatą kreipėsi įmonės, vykdančios statybos darbus šioje vietoje, atstovas. Jis pranešė apie statybvietės teritorijoje palikto krovininio automobilio „Volvo“ suniokojimą.

Įvykio vietoje apsilankę pareigūnai užfiksavo mašinos apgadinimo faktą. Buvo sudaužyti galiniai žibintai, iš dalies nuplėštas priekinis bamperis, sudaužytas tralo užkabinimo mechanizmas, nudaužtos suspausto oro bei apšvietimo rozetės.

Be to, apgadinta ir automobiliams vežti skirta priekaba: sudaužyti jos galiniai žibintai, nukirstos suspausto oro tiekimo žarnos, sulenktas tralo pagrindinis užkabinimo balkis.

Tada policininkai ikiteisminio tyrimo nepradėjo, duota laiko įmonei patikslinti patirtą žalą, pradėta rinkti medžiaga. Po savaitės nukentėjusieji nurodė, kad įmonei padaryta žala siekia 6 tūkst. eurų.

Paskutinę vasario dieną oficialiai pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo.

Automobilis ir priekaba rasti netoli statybvietės, Topolių gatvėje prie 1-ojo namo.

Galima spėti, kad kažkas girtas arba visai nemokantis vairuoti mašiną pasiėmė iš statybvietės be leidimo ir apgadinęs paliko gretimoje gatvėje.

Tyrėjams teks sužinoti, kas turėjo automobilio raktelius, tada bus nesudėtinga atsekti jais pasinaudojusįjį.

Kaltininkui teks ne tik atlyginti žalą, bet ir atsakyti už savo veiksmus pagal įstatymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS