Klaipėdoje – švedų ieškomas BMW | Diena.lt

KLAIPĖDOJE – ŠVEDŲ IEŠKOMAS BMW

Savaitgalį siautėjęs vėjas padėjo atskleisti galimą nusikaltimą. Paaiškėjo, kad netyčia Klaipėdoje apgadinto automobilio ieško Švedijos pareigūnai.

Sekmadienį, apie 13.30 val., uostamiesčio pietinėje pusėje, viename Laukininkų gatvės kiemų, automobilio „Toyota“ savininkas atidarė savo mašinos dureles ir vėjo gūsis staiga jas bloškė į greta stovėjusio BMW šoną.

Sąžiningas žmogus nenorėjo nuslėpti, kad apgadino automobilį ir ėmėsi BMW savininko paieškų. Kadangi kieme neatsirado žinančių, kieno galėtų būti ši mašina, jis paskambino į policiją.

Tada ir paaiškėjo, kad švediškais valstybiniais numeriais pažymėtas automobilis Švedijoje ieškomas nuo vasario 9 d.

Kol kas uostamiesčio policijos pareigūnai daugiau duomenų neturi ir nežino, ar kitame Baltijos jūros krante buvo paskelbta, kad ši mašina buvo pavogta.

O gal paieška paskelbta dėl kitokios situacijos. Ne kartą yra buvę, kad susipykę sutuoktiniai ar sugyventiniai vienas kitam keršija išvažiuodami į užsienį antrojo automobiliu. Būta atvejų, kai mašinos pardavimo sandoris įvykdytas ne iki galo, todėl paskelbta mašinos paieška.

Kol bus aiškinamasi su Švedijos policija, Klaipėdos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo.

Tyrimas dar tik pradėtas, todėl daugiau informacijos apie šią istoriją policijos komisariato atstovai neturi.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS