Klaipėdoje užpulta šunį vedžiojusi mergina | Diena.lt

KLAIPĖDOJE UŽPULTA ŠUNĮ VEDŽIOJUSI MERGINA

Įtūžio nevaldantys vyrai išsiliejo ant savo augintinius vedžiojančių moterų. Panašūs įvykiai ketvirtadienį atsitiko Klaipėdoje ir Vilniuje. Išpuolių motyvai iki galo dar nėra aiškūs.

Ketvirtadienį, apie 14 val., Taikos prospekte, centrinėje miesto dalyje, 32 metų moteris vedžiojo savo augintinį.

Kaip vėliau pasakojo nukentėjusioji, šuo pabėgėjo į šoną, ir ją iš karto užpuolė nepažįstamas agresyviai nusiteikęs vyras.

Jauna moteris policininkams pasakojo, kad vyriškis jai sudavė ir peiliu įpjovė jos striukę.

Ką užpuolikas sakė užpultai moteriai, nepranešama.

Pasak oficialaus policijos pranešimo, pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo, kol kas apie tyrimą dėl turto sugadinimo neužsimenama.

Užpuolikas apibūdinamas kaip apie 180 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, vilkėjo juodais sportiniais rūbais, veidą dengė juoda medicinine kauke.

Nusikaltimą tiriantys pareigūnai neatmeta nė vienos versijos. Gali būti, kad taip vyras bandė apiplėšti jauną moterį, bet tai paaiškės tik tada, kai dar kartą bus apklausta nukentėjusioji ir rastas įtariamasis.

Panašus įvykis ketvirtadienį atsitiko ir Vilniuje, kur Rinktinės gatvėje nepažįstamas vyras necenzūriniais žodžiais išplūdo šunį vedžiojančią 46-erių moterį ir smogė jai į veidą.

Nukentėjusioji nuo smūgio pargriuvo ant žemės, sudužo jos akiniai.

Panašu, kad sostinėje konfliktas kilo dėl šunų, mat užpuolikas taip pat vedžiojo augintinį, jo vilkšunis užpuolė moterį ir jos augintinį. Po brutalaus išpuolio vyras paskubėjo dingti.

Įtariamasis įkliuvo naktį, kai girtas vairuodamas svetimą automobilį BMW rėžėsi į medį. Į įvykio vietą atskubėję pareigūnai rado sumaitotoje mašinoje miegantį 23 metų vaikiną. Alkoholio matuoklis parodė 2,18 prom.

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir įtaria jaunuolį šuns savininkės sveikatos sutrikdymu,  vairavimu apsvaigus nuo alkoholio.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Policija

Policija yra abejinga..

Priežasčiai paaiškinti

Tai greičiau vakcinos neigimo pasėkmė...

priezastis

Priežastis- liekamieji reiškiniai po vakcinos Covid
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS