Klaipėdoje vėl pavogta „Toyota Corolla Verso“ | Diena.lt

KLAIPĖDOJE VĖL PAVOGTA „TOYOTA COROLLA VERSO“

Klaipėdoje pavogtas dar vienas automobilis „Toyota Corolla Verso“. Pastaruoju metu visi mieste dingę automobiliai yra išskirtinai šios markės.


 

Klaipėdoje pavogtas dar vienas automobilis „Toyota Corolla Verso“. Pastaruoju metu visi mieste dingę automobiliai yra išskirtinai šios markės.

Antradienį uostamiesčio Kuosų gatvėje gyvenantys žmonės pradėjo nemalonia žinia – jie pasigedo gatvėje pernakt palikto automobilio. 2004 metais pagamintą tojotą savininkas įvertino 4,2 tūkst. eurų.

Kadangi tai nėra didelės vertės daikto vagystė, ją tirti paskirta Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnams.

Šiemet tai pirma mašinos vagystė. Pernai mieste tokių pat automobilių buvo pavogta daugiau nei penki.

Specialistai jau ne pirmus metus kalba, kad „Toyota Corolla Verso“ automobiliams kinai negamina atsarginių dalių, o naujos jos yra labai brangios. Todėl pagrįstai keliama versija, jog šias mašinas vagia pagal užsakymą.

Policijos pareigūnai tiriantys šiuos nusikaltimus, neatskleidžia, ar kada žvalgėsi senų automobilių laužynuose bei remonto įmonėlėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

wwwwwwwwwww

tai klaipedoj tiek kameru ir nieko nemato tipo.

cv

Kokiu cia atsarginių detalių negamina? Pilnos parduotuves tik pirk

QQ

mentai išvis nebetiria auto vagysčių, pažiūrkėkit kiek pasatų išlupo jau, o apie corolla verso išvis nešneku... jei tau pavogia kažką tai tiesiog tavo problemos, niekas niekada neras
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS