Klaipėdos apskrities pareigūnų sustabdytame „Audi“ – kanapių tvaikas | Diena.lt

KLAIPĖDOS APSKRITIES PAREIGŪNŲ SUSTABDYTAME „AUDI“ – KANAPIŲ TVAIKAS

Kriminalinių įvykių suvestinėse skelbiami įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai. Kasdien jose minimi kvaišalų turėję asmenys. Dažniausiai jie įkliūva atsitiktinai.

Oficialiai neskelbiama, kuo 34 metų vyras šeštadienį, 18.20 val. Klaipėdoje patraukė policininkų dėmesį. Pareigūnai pamatė jį Liepojos gatvėje ir nusprendė apieškoti šio asmens kišenes. Policininkai neapsiriko, žmogus turėjo suktinę kanapių.

Taip buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o įtariamajam įteiktas šaukimas į apklausą. Galima tik spėti, kad vyras pats išsidavė pamatęs policininkus.

Kiek kita situacija atsitiko apie 14.30 val. Derceklių kaime, kai pareigūnai sustabdė automobilį „Audi“. Galima spėti, policininkai norėjo patikrinti vairuotojo dokumentus arba atlikti blaivumo patikrą, bet salone skleidėsi kanapių tvaikas ir tai tapo pretekstu apieškoti mašiną.

Automobilyje tikrai buvo kanapių, tiesa, nepranešama, kiek. Bet ir šiuo atveju 37 metų vyras bus teisiamas už kvaišalų turėjimą be tikslo juos parduoti.

Trečias toks tyrimas pradėtas, ko gero, ne atsitiktinai, nes šeštadienį ryte Kretingoje pareigūnai atėjo į Ramunių akligatvyje viename name nuomojamą kambarį. Čia policininkai rado plastikinį maišelį su baltais milteliais. Įtariama, kad tai – narkotikai. Įtariamojo duomenys neskelbiami, o gal jis nė nežinomas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Apie kaimieciu nacija

Vokietija tuo tarpu legalizuoja kanapes. Litovcai ir liks litovcai!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS