Klaipėdos daugiabučių kiemuose siautėjo chuliganai: spardė automobilių veidrodėlius | Diena.lt

KLAIPĖDOS DAUGIABUČIŲ KIEMUOSE SIAUTĖJO CHULIGANAI: SPARDĖ AUTOMOBILIŲ VEIDRODĖLIUS

Pirmadienį paryčiais pietinėje Klaipėdos pusėje kažkas niokojo daugiabučių namų kiemuose paliktus automobilius. Naktį policininkai vienoje vietoje suskaičiavo aštuonias mašinas, kurių veidrodėliai buvo nulaužti.

Pagalbos telefono numerį Gedminų gatvėje gyvenantis klaipėdietis surinko 3.50 val. Gilią naktį į nurodytą vietą atvykę policininkai bendravo su žmogumi, kuris rado savo „Audi“ ir „Toyota Yaris“ automobilius su nulaužtais veidrodėliais.

Galima spėti, kad klaipėdietis tokiu metu į lauką išėjo neatsitiktinai, tikėtina, kad suveikė niokojamų automobilių signalizacija.

Nukentėjusysis nurodė, kad jam padaryta žala siekia 600 eurų.

Tame pačiame kieme pareigūnai suskaičiavo aštuonis automobilius, kurių veidrodėliai buvo nuspirti. Visi jie stovėjo prie šaligatvio.

Uostamiesčio vairuotojų mėgiamoje „Facebook“ paskyroje „Klaipėdos Reidai II“ ryte atsirado pranešimai, iš kurių galima spėti, kad chuliganai smaginosi ir kituose kiemuose.

Dar vienas automobilis naktį tokiu pat būdu apgadintas Naujakiemio gatvės 19 namo kieme. Pasak kito pranešimo, panašiai atsitiko ir Taikos prospekto 103 namo kieme stovėjusiai mašinai.

Nukentėjusieji jau žada nemenką atlygį už informaciją apie automobilius niokojusį chuliganą.

Klaipėdiečiai dalijosi žinia, kad prieš kelis mėnesius panašiai ne vienas automobilis nukentėjo ir kitoje vietoje. Panašių įvykių yra buvę ir anksčiau.

Kartą prieš nemažai metų įtariamasis buvo sulaikytas, jis buvo apsvaigęs. Tačiau apie vėliau demaskuotus ir priverstus atlyginti žalą kaltininkus pranešimų policijos atstovai neskelbė. Tikėtina, kad įtariamųjų nustatyti nepavyko.

Galima spėti, kad chuliganams buvo tiesiog smagu netrukdomiems spardyti veidrodėlius, juo labiau, kad daugiabučių namų kiemuose vaizdo stebėjimo kameros paprastai neįrengiamos.

Pareigūnai kol kas neprašo visuomenės pagalbos aiškinantis kaltininko ar kaltininkų asmenybę.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Edis

Netyčia užėjau,ir perskaičiau komentarus.pats gyvenu klaipėdoje,todėl aišku kad aktualu.tokių nesąmonių,nesitikėjau perskaityti.nuo kalto lanzbergio,kuriam nusispjauti,iki policininkų,pristatančių narkotikus.bausti reikia,ir geriausei būtų fiziškai.išplakti aikštėje pririšus.arba sugavus,taip sutalžyti,kad likusi gyvenimą tik pro šiaudelį valgytų.tai kai sugaunate,nekvieskite policijos,vietoje išspręskite klausimą.

o

reikes issukineti rankas ir kojas uz tokius darbus

Ir ką?

Ar reikia jums tų automobilių? Ar turite kur važiuoti, kai gyvenate skolose? Naujų dozių atsivežti nebereikia. Atveža į namus. Policininkas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS