Klaipėdos gatvėse – mirę žmonės | Diena.lt

KLAIPĖDOS GATVĖSE – MIRĘ ŽMONĖS

Klaipėdoje šeštadienį viešose vietose mirė du žmonės. Viena jų – klaipėdiečiams gerai žinoma, pačiame miesto centre daugybę metų elgetavusi benamė.

Šeštadienio vidurdienį Herkaus Manto gatve vaikštinėję ar pro šalį važiavę žmonės sunerimo pamatę pačioje šios gatvės pradžioje sustojusį policijos ir greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Internetu pasklido žinia, kad medikai buvo iškviesti jau kelias dienas iš eilės prastai besijautusiai benamei, kuri metų metus ir žiemą, ir vasarą sėdėdavo ant akmeninio laiptelio laukdama išmaldos.

Oficialus policijos pranešimas paskelbė, kad tą pačią dieną, apie 12.30 val., greitosios medicinos pagalbos automobilyje reanimuojama ši 48 metų moteris mirė.

Smurto žymių ant mirusiosios kūno nepastebėta.

Sekmadienio naktį, prieš 1 val., Jūreivių gatvėje, kur veikia baras, ant suoliuko žmonės pamatė gulintį vyrą. Buvo panašu, kad jis – negyvas.

Iškviesti medikai tai patvirtino. Nuo ko mirė 47 metų vyras aiškinsis teismo medicinos ekspertai.

Rašyti komentarą
Komentarai (45)

Xxxxx

Apšik ant tos laisvės, jeigu mirtini ji smirdi.

kaunietis

laisve-tai yra zmogui viskas

paskutiniam

tau, atlėpausi, primenu, kad " i GULAGA" iš Lietuvos buvo nuvežta mažiau žmonių, nei lietuviai nužudė vien žydų, didžioji dalis išvežtų po 5-10 metų grįžo atgal, o kas apsigyveno ten, tai pasiliko su šeimomis. Vežė ne pagal tautinį požymį, o pagal lojalumą vokiečiams, aišku papuldavo ir nekaltų, kuriuos jūs patys įskusdavot vieni kitus. O tave, bože, išsiūsim pirmoj eilėj, jei vėl santvarka pasikeis, būk ramus, važiuosi su komfortu su savo bendraminčiais aferistais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS