Klaipėdos pareigūnai iš lovų išvertė drastiškais nusikaltimais jau pagarsėjusius vaikus | Diena.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAI IŠ LOVŲ IŠVERTĖ DRASTIŠKAIS NUSIKALTIMAIS JAU PAGARSĖJUSIUS VAIKUS

Įtariama, kad naktį į penktadienį jau pagarsėję drastiškais nusikaltimais paaugliai Klaipėdos senamiestyje apvogė kepyklėlę. Du nepilnamečiai buvo pakelti iš šiltų savo lovų ir išvežti į areštinę.

Kelintą valandą kepyklėlės durų stiklas buvo išdaužtas, tiksliai nėra žinoma. Penktadienį, apie 0.30 val., išdaužtą stiklą pastebėjo naktį mieste patruliavę pareigūnai.

Jie sustojo prie įmonės ir suprato, kad čia darbavosi ne chuliganai, o vagys.

Netrukus policininkai susisiekė su atsakingu įmonės asmeniu, jis atvyko į darbovietę ir drauge su pareigūnais apžiūrėjo įvykio vietą.

Paaiškėjo, kad į vidų įsibrovę asmenys kasos aparato stalčiuje rado apie 825 eurus.

Peržiūrėję vaizdo stebėjimo kamerų įrašus pareigūnai pažino ne kartą panašius nusikaltimus įvykdžiusius nepilnamečius. Vienas jų yra vos 11 metų, kiti du kiek vyresni – 14 ir 16 metų.

Tą pačią naktį pareigūnai rado juos gyvenamosiose vietose ir aptiko pas įtariamuosius dalį, kaip įtariama, pavogtų pinigų.

14-metis ir 16-metis pareigūnų buvo paimti iš namų ir uždaryti į areštinę.

Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis vagystės tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Tikrai,

konserJonas iš nevilties jau nušoko nuo proto galutinai. Netik mėgina kažkokias kosmines teorijas sugamint bet ir jas sukišt kaip rimtas mums :D)

Jonui, jums kas ?

Lyg ne pilnatis ? Taip nusirašyti ...joooo...

Jonas Lietuvis

Džiaukitės vaikučiais kad jie ne profesionalūs galvažudžiai , tik bandelių ir kelių centų vagys. O apie gerovės valstybę kalbantys- nesusivokę. Galiu Jūsų medinėms galvoms tada paaiškinti jūsų kalba-vestuvės -tai legali prostitucija , valstybė - kalėjimas, o valdininkai kalėjimo prižiūrėtojai. Tad nepatenkinti gali pasirinkti lengvesnio režimo koloniją-sakykim Rusiją , kuri priima ištiestomis rankomis visų šalių nepatenkintus o jaunesniems netgi suteikia galimybę pasisiūti puikų medinį švarkelį Ukrainoje ,kuris nebesunešiojamas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS