Vietoj linksmybių – medikų globa: Klaipėdoje apiplėštas ir sužalotas vyras | Diena.lt

VIETOJ LINKSMYBIŲ – MEDIKŲ GLOBA: KLAIPĖDOJE APIPLĖŠTAS IR SUŽALOTAS VYRAS

Viename Vingio gatvės daugiabučių namų buvo apiplėštas ir sužalotas 45 metų vyras. Nukentėjusysis teigė, kad jį nuskriaudė trys jauni žmonės, tarp kurių buvo ir mergina.

Oficialiame policijos pranešime teigta, kad užpultas gatvėje žmogus neteko striukės bei išmaniojo telefono.

Pasirodo, viskas ne taip paprasta. Nukentėjusysis su dviem vaikinais ir mergina susipažino naktiniame bare. Jie drauge girtavo ir, kaip atrodė brandžiam vyrui, net susidraugavo.

Galima spėti, kad vos pilnametystės sulaukęs kartą už apiplėšimą jau teistas vaikinas ir vos keleriais metais už jį vyresni draugai matė, kad vyras turi brangų telefoną ir švaistosi pinigais.

Ankstų sekmadienio rytą, kai pasilinksminimo įstaiga baigė darbą, kompanija nusprendė pratęsti linksmybes.

Vyras pakvietė trijulę nueiti pas jo draugą ir pratęsti linksmybes.

Taip visi keturi įžengė į vieno Vingio gatvės daugiabučio namo laiptinę. Tai buvo tinkama vieta jaunų sugėrovų planui įvykdyti. Čia jie sumušė vyrą, atėmė jo telefoną ir striukę. Apiplėšimo auka nurodė patyręs 1 159 eurų nuostolį.

Po trijų dienų policininkai sulaikė įtariamuosius. Pas vieną jų rastas nukentėjusiojo telefonas. Kur dingo striukė, kol kas nežinia.

Pasak oficialaus pranešimo, 18-metis įtariamasis uždarytas į areštinę. Anksčiau neteisti 22 metų mergina ir 26-erių vaikinas įvardijami, kaip apiplėšimo bendrininkai, jie tyrimo metu galės mėgautis laisve. Pareigūnai bando aiškintis, koks kurio įtariamojo vaidmuo nusikaltime.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Apiplesimas

Tokių gailėti negalima,jie nepataisomi,siand.apiplese viena,rytoj kita,....

Budelis

Kur iskrypeliu nuotraukos?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS