Klaipėdos policija tiria dviejų moterų muštynes | Diena.lt

KLAIPĖDOS POLICIJA TIRIA DVIEJŲ MOTERŲ MUŠTYNES

Moterys gali santykius aiškintis ne mažiau aršiai nei vyrai, o vairavimo ir automobilių statymo ypatumai gali sukelti emocijas, dėl kurių policijoje vėliau gali būti keliama baudžiamoji byla.

Pirmadienį miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl penktadienio įvykių Šaulių gatvėje. Tądien policiją ir medikus kvietė dvi moterys – jos skundė viena kitą ir greitosios medicinos pagalbos darbuotojams rodė patirtus sužeidimus.

Pasirodo, tądien apie 14 val. į vieną ankštų Šaulių gatvės kiemą automobiliu atvažiavo 37-erių moteris. Tai, kaip ji kieme pasistatė savo mašiną, nepatiko jos iki tol nepažinojusiai 65-erių moteriai.

Tai tapo konflikto priežastimi. Pradžioje jos barėsi, nė viena nenorėjo nusileisti, o galiausiai susimušė.

Kuri kuriai ir kuo trenkė, dar aiškinsis policija, mat abi konflikto dalyvės parašė pareiškimą policijai ir apkaltino kitą smurtu, skundėsi patyrusios skausmą ir nežymių sveikatos sutrikdymų.

Vyresnė moteris savo pareiškime nurodė, kad nepažįstamoji ne mažiau nei 10 kartų jai trenkė rankine per galvą.

Jaunesniosios skunde taip pat nurodoma, kad konflikto dalyvė ją mušė, tik nežinia kuo ir į kurias kūno vietas.

Pareigūnai neskubėjo tą pačią dieną pradėti ikiteisminio tyrimo, oficialiai iki pirmadienio buvo renkama medžiaga.

Galima įtarti, kad savaitgalį tyrėjai nesiaiškino įvykio aplinkybių. Ko gero, tikėtasi, kad moterys susitaikys ir ikiteisminio tyrimo nereikės.

Vis dėlto panašu, kad ambicijos ima viršų, pareiškimo nė viena neatsiėmė. Abi konflikto dalyvės vienu metu yra ir nukentėjusiosios, ir įtariamosios. Jei reikalai nepasikeis ir byla pasieks teismą, toks statusas išliks ir nagrinėjant bylą.

Kaip įsiplieskia panašūs konfliktai Šaulių gatvėje, galima pamatyti ne taip jau ir retai. Prieš koncertus šioje gatvėje, kurioje yra Koncertų salė, sunku rasti vietos automobiliui.

Tokia situacija neretai įkaitina aistras, ir tik faktas, kad aplinkiniai mato šį nervų karą, priverčia kurią nors pusių nusileisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ALGIRDAS.

Moterys daug kartų baisesnės už vyrus .

Šauliu g

Centras

Teise

Netinkama nuotrauka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS