Klaipėdos teismas leido suimti vaikų mušimu įtariamą paauglį | Diena.lt

KLAIPĖDOS TEISMAS LEIDO SUIMTI VAIKŲ MUŠIMU ĮTARIAMĄ PAAUGLĮ

Jaunesnius mokinukus prie mokyklos mušęs paauglys atsidūrė areštinėje dešimčiai parų. Tokią sankciją pasirašęs teisėjas buvo gailestingas anksčiau neteistam įtariamajam.

Praėjusios savaitės pabaigoje viena klaipėdietė socialiniuose tinkluose pasidalijo žinia, apie tai, kad prie „Sendvario“ mokyklos nepilnametis vaikinas muša mažesnius vaikus ir visa tai vyksta po mokyklos direktoriaus langais.

Miesto policininkai sureagavo į pagalbos šauksmą ir netruko sulaikyti įtariamąjį. Paaiškėjo, kad tai – 15-metis klaipėdietis.

Trečiadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas leido suimti įtariamąjį ir atsižvelgė į jo jauną amžių, nepaisant to, kad jo atžvilgiu pradėtas ne vienas iki ikiteisminis tyrimas, šiuo metu jis oficialiai tebėra neteistas.

Teisme buvo minimi du nusikaltimai, kurių paauglys nespėjo įvykdyti. Todėl suėmimas jam skirtas tokiam trumpam laikui.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Nezabitauskas

Ačiū žurnalistei už subtilų, nors ir juodą, humoro jausmą: "Teisme buvo minimi du nusikaltimai, kurių paauglys nespėjo įvykdyti. Todėl suėmimas jam skirtas tokiam trumpam laikui". Pridurčiau - kad įvykdytų, ko nespėjo.

Irena

Tokiems didvyriams tik gero bizuno ir visi bus ramus, net juokas ima skaitant, kad su tokiu pypliu nesusitvarko nei tevai , nei kiti.Aciu musu vaiku teisems ir seimui uz istatymus , greit i gatve iseiti zmones negales, tokie isgamos uzpuls

Budelis

Kitus gaidzius surado? Ar jau tardomi parazitai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS