Klaipėdos ugniagesiai ir policininkai bandė gelbėti jauną vyrą | Diena.lt

KLAIPĖDOS UGNIAGESIAI IR POLICININKAI BANDĖ GELBĖTI JAUNĄ VYRĄ

Šeštadienio naktį uostamiesčio Mokyklos gatvėje esančiame viename daugiabučių namų dirbo ugniagesiai ir policininkai. Bandyta gelbėti jauną vyrą.

Apie 1.30 val. dar nemiegoję aplinkinių namų gyventojai pastebėjo didelį sujudimą prie 17 numeriu pažymėto namo. Žmonės matė policijos bei ugniagesių automobilius, buvo aišku, kad galėjo atsitikti kažkokia nelaimė.

Policijos pareigūnai buvo iškviesti išsiaiškinti, ar name gyvenančiam vyrui neatsitiko ko blogo. Pareigūnai negalėjo patekti į nurodytą butą ir paprašė ugniagesių pagalbos.

Reikėjo patekti į butą penktajame aukšte.

Baimintasi dėl jauno žmogaus sveikatos.

Gelbėtojai atvyko su automobilinėmis kopėčiomis, tačiau paaiškėjo, kad didelė ugniagesių mašina toje vietoje negali privažiuoti prie namo pakankamai arti. Kopėčios negalėjo pasiekti lango.

Gelbėtojai pasiūlė pjauti šarvuotas duris, tačiau pareigūnai neleido to daryti. Galbūt tikėtasi, kad į butą pavyks patekti kitais būdais.

Neturėdami kitos galimybės padėti ugniagesiai išvyko, bet labai greitai jie buvo iškviesti į tą pačią vietą. Šįkart jiems buvo leista panaudoti pjūklą.

Kai netrukus policininkai buvo įleisti į butą, paaiškėjo, kad vyras, dėl kurio artimieji jaudinosi, jau buvo negyvas. Medikai konstatavo mirties faktą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gairės: jaunas vyras, rastas negyvas, bandė gelbėti, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

keidanskas

Nepasakokite niekų.Kai reikėjo areštuot Kandrotą,tai mentai per balkoną sulindo vaikų gąsdyt.Taip ir čia galėjo iš kaimyno balkono pereit į to nelaimėlio balkoną.

Pas šitą žmogų buvo tik vieną kartą atvaževus policija ir tai tą lemtingą dieną. Kam reikia šnekėti ir šmeišti apie tai ko nežinot. Nekaltinkit nei policijos nei giminių nei draugų. Leiskit žmogui ramiai ilsėtis ir prikaskit liežuvius,nei vienas iš mūsų nežinom kada ir kaip išeisim iš šito pasaulio. Linkiu visiems ramybės.

19 namas

19-o namo degradai galėtų užsilenkt :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS