Klaipėdos vaikų ligoninėje ginklu švaistęsis vyras sukėlė dar vieną incidentą | Diena.lt

KLAIPĖDOS VAIKŲ LIGONINĖJE GINKLU ŠVAISTĘSIS VYRAS SUKĖLĖ DAR VIENĄ INCIDENTĄ

Incidentas Vaikų ligoninėje, kai trečiadienio naktį jaunas vyras palatoje švaistėsi ginklu ir šį vaizdą transliavo į virtualią erdvę, tuo nesibaigė. Dieną pareigūnams ji teko suimti ir pradėti ikiteisminį tyrimą.

Jau rašėme, kad rugpjūčio 18-osios naktį tiesiogiai transliuodamas socialiniuose tinkluose jaunas klaipėdietis rodė ginklą ir juokavo sakydamas: „Tu žinai, kaip aš dabar jaučiuosi? Taip ir norisi paskambinti tuo numeriu ir, karoče, kad atidarytų duris, o aš grynai laukiu“.

Ar daiktas jo rankose – tik žaislas ar tikras ginklas, nežinia iki šiol. Trečiadienį vakare Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) atstovė Andromeda Grauslienė teigė, kad esama neoficialių žinių, jog iš jauno vyro ligoninės palatoje paimtas daiktas – nėra šaunamasis ginklas. Tai esąs plastmasiniais, šratais šaudantis, ginklą imituojantis daiktas. Ar ši preliminari išvada teisinga, dar nežinia, ir neaišku, kada bus pateikta galutinė.

Informacija apie nakties incidentą kol kas nežinomo asmens buvo persiųsta į Policijos departamento „Facebook“ paskyrą.

Trečiadienį 6.33 val. ši žinia persiųsta Klaipėdos AVPK komunikacijos poskyriui.

Kadangi naktį šio poskyrio darbuotojos nedirba, informacija budėtojus pasiekė gerokai vėliau.

7.49 val. komisariato budėtojai išsiuntė pareigūnus į dvi ligonines, nes tada dar nebuvo žinoma, kurioje ligoninėje yra vyras su ginklu.

8.08 val. pareigūnai jau bendravo su 26 metų įtariamuoju. Jis Vaikų ligoninėje gulėjo su savo maža atžala.

Tada policininkai viso labo paėmė iš vaikino pistoletą primenantį žaislą ir pradėjo administracinę teiseną.

Tačiau tuo istorija nesibaigė.

Pasirodo, dieną jis sukėlė dar vieną incidentą bendraudamas su ligoninės personalu. Ligoninės darbuotojai apie tai pranešė policijai, pareigūnams teko į ligoninę važiuoti dar kartą.

Šįkart jaunas vyras buvo sulaikytas, jis įtariamas viešosios tvarkos pažeidimu. Kol kas jaunasis tėvas laiką leidžia areštinėje.

Vaikų teisių saugotojai pradėjo domėtis, ar šeimoje viskas tvarkoje, mažylį ligoninėje prižiūri mama.

Policijos duomenimis, įtariamasis nebuvo teistas, bet jo elgesys ir anksčiau buvo patraukęs pareigūnų dėmesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaip siaubo filme

Teisti tokį degradą, uždaryti į areštinę kuo greičiau! Juk jis neadekvatus, kelia grėsmę kitiems ligonimias, personalui!. Vykite iš ligoninės, neprileiskite prie vaiko! Gal ir motina neadekvati, kad tokiam iškrypėliui chuliganui palieka dukrą? Ar vaikų ligoninė skirta tokiam 'tėvui" būti kartu su dukra? Policijos delsimas gali atvesti prie didesnių tragedijš,

Anonimas

Kodel nuimat komemtarus,kremlius cia irgi vadovauja,ha,ha,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS