Klastingos jūros srovės vos nepasiglemžė jauno emigranto | Diena.lt

KLASTINGOS JŪROS SROVĖS VOS NEPASIGLEMŽĖ JAUNO EMIGRANTO

Klastinga Baltija vos nepasiglemžė jauno emigranto gyvybės. Gelbėtojai jį ištraukė grįžtančios srovės nuneštą už plūdurų. Panašių istorijų šią vasarą būta nevienos.

Antradienį apie pietus Melnragėje dirbantys gelbėtojai akylai stebėjo pakrantę. Jūra, nors ir nelabai banguota, traukė žmones į gelmę. Per garsiakalbius sklindantys pranešimai apie pavojų vandenyje ir draudimą maudytis kai kurių poilsiautojų nejaudino.

„Pamatėme, kaip vaikinas įbėgo į vandenį, srovė jį kaipmat pagavo. Viskas vyko gelbėtojų akivaizdoje. Vyrai šoko į bangas ir pasiekė jaunuolį, kai jis jau buvo nuneštas apie 30 metrų nuo kranto. Kai gelbėtojai jį plukdė į krantą, vaikinas kelis kartus buvo trumpam praradęs sąmonę. Pavyko jį išgelbėti. Jaunuolis buvo labai pavargęs ir be galo išsigandęs. Krante jis taip pat kelis kartus prarado sąmonę, matyt, prigėrė nemažai vandens, bet dirbtino kvėpavimo jam atlikti nereikėjo“, – pasakojo Klaipėdos gelbėtojų vadas Aleksandras Siakki.

26 metų klaipėdietis buvo neblaivus, į pajūrį jis atėjo su draugu.

Ko gero, jauni vyrai norėjo atsisveikinti su jūra ir gimtuoju miestu, nes jaunuolis turi bilietą trečiadienio skrydžiui į Angliją, kur pastaruoju metu gyvena.

Šios maudynės galėjo būti lemtingos. Jei ne greita gelbėtojų reakcija, vaikinas galėjo atsisveikinti ne tik su jūra, bet ir su gyvenimu.

Išgelbėtasis sustingusiomis lūpomis tarė dėkingumo žodžius.

Kai atvyko greitosios medicinos pagalbos ekipažas vaikinas buvo sąmoningas, bet medikų pagalbos jam akivaizdžiai reikėjo, todėl buvo išgabentas į ligoninę.

GALERIJA

  • Klastingos jūros srovės vos nepasiglemžė jauno emigranto
"Klaipėdos paplūdimių" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Gelbetojams

Didelis ACIU !!! ...

Emigrantas

Tavo kainyno Molina karves melze ir permenesi uzdirbo gugle 1500 o point pushes metuchen ir buvo atleista isejo ant labeled uzdirbo 13500 euro tu pridurni kokius lotus ieshkai

..vos nepasiglemžė jauno emigranto.?

Kas tas ?- Lietuvis.. ir..".. jauno emigranto.."? -"..Priežastys Dažnos emigracijos priežastys – politinės(?) ar ekonominės(?), tačiau taip pat emigruojama(?) suradus antrą pusę kitoje šalyje(?) ar sulaukus senesnio amžiaus(?) persikraustoma į šiltesnius kraštus(?) (t. y. dėl palankesnio sveikatai klimato)(?). Taip pat dėl didesnio uždarbio...(?)" :))) Tai, kas tie- "jauni, lietuviai- emigrantai"??:))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS