Kraupi egzekucija miške: jauną vyrą talžė kumščiais ir spardė, kaltino pedofilija | Diena.lt

KRAUPI EGZEKUCIJA MIŠKE: JAUNĄ VYRĄ TALŽĖ KUMŠČIAIS IR SPARDĖ, KALTINO PEDOFILIJA

Socialiniame tinkle išplito kraupios egzekucijos vaizdo įrašas – grupė asmenų miške vijosi ir pargriovę spardė jauną vyrą. Paviešintą filmuotą medžiagą papildė raštiškas prierašas, kuriame skriaudėjai auką vadino pedofilu, išniekinusiu ne vieną nepilnametę. Atvejis atsidūrė teisėsaugos akiratyje.

Kovo 4 dieną šiuo vaizdo įrašu buvo pasidalyta „Telegram“ kanale esančioje neonacistines ir rasistines idėjas skleidžiančioje grupėje „Blood & Honour Lietuva“. Šiek tiek ilgesnėje nei pusės minutės trukmės filmuotoje medžiagoje matyti, kaip tamsiais drabužiais apsirengę asmenys, dengiantys savo galvas gobtuvais, miškingoje vietovėje spardo ir kumščiais talžo jauną vyrą.

Šiurpios egzekucijos fone skamba roko stiliaus daina, kurios tekste nestokojama paniekinančių žodžių, nukreiptų prieš kitataučius, tarp jų – ir juodaodžių rasę. 

„Dar vienas žmogaus vardo nevertas padaras buvo paguldytas poilsiui miške. Jo „poilsinį pogulį“ ant žemės paįvairino ne vienas ir ne du spyriai į pilvo ir veido sritį“, – rašoma prieraše prie vaizdo įrašo.

Taip pat tekste akcentuojama, kad auka tapęs jaunas vyras – ne baltųjų rasės, esą internetinėje erdvėje garsus žmogus, išniekinęs ne vieną nepilnametę. Kaip teigiama, „suspardytą pedofilą visi Klaipėdoje žino, bet niekas nesiėmė veiksmų“. „Mes esame visur, lai tokie niekšai nemiega, prisimindami mus. Kiekvienas sulauks deramo atsako. Už rasę ir tautą“, – pabrėžiama minėtame socialiniame tinkle.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams trečiadienį susisiekus su Klaipėdos apskrities policijos atstove Andromeda Grausliene, pašnekovė patvirtino, kad išpuolis pareigūnams yra žinomas.

„Šitą informaciją mūsų pareigūnai turi. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei valdybos padalinys, atsakingas už nusikalstamas veikas elektroninėje erdvėje, bendradarbiaudami su Sunkių nusikaltimų tyrimų valdyba aiškinasi aplinkybes, situaciją. Ikiteisminis tyrimas kol kas nėra pradėtas. Kai turėsime daugiau informacijos, tikrai pasidalysime su visuomene“, – kalbėjo A. Grauslienė.

Kai bus surinkta visa reikiama medžiaga, teisėsauga spręs, ar pradėti ikiteisminį tyrimą ir kokio pobūdžio. Paklausta, galbūt anksčiau pareigūnai buvo sulaukę pranešimų apie auka tapusio jauno vyro nusikalstamas veikas, kuriose – nusikaltimai prieš nepilnametes, Klaipėdos policijos atstovė teigė tokios informacijos neturinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Klaipedietė

Jei kas sumuštu mano sūnų jiems negyventi.

Sigitas

Apie tą įvykusi įvykį turi ištirti Klaipėdos miesto teisinės institucijos. Todėl visų pirma ir Klaipėdoje , ir Lietuvoje jokio tokio to radikalizmo nėra. O yra tas iš vakarų pasaulio šalių įvežtas anti socialinis ir mūsų visuomenėje nepriimtinas Genderizmo apraiškos. Jie patys su savo genderiniais veiksmais ir iššaukia neigiamą poveikį. Todėl ir ne nuostabu, kad tas genderis su savo veiksmais, ne viena kartą drumstė kitų jaunuolių natūralu gyvenimo būdą.

Flurona [TRUMP 2024]

Dabar juk madinga vadinti žmones nacistais ir rasistais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS