Kūdikio žudikė Klaipėdoje sulaukė atpildo | Diena.lt

KŪDIKIO ŽUDIKĖ KLAIPĖDOJE SULAUKĖ ATPILDO

Zarasiškė Larisa Ivanova pirmadienį Klaipėdos apygardos teismo nuteista 13 metų kalėti už savo naujagimės dukros nužudymą.

Zarasiškė Larisa Ivanova pirmadienį Klaipėdos apygardos teismo nuteista 13 metų kalėti už savo naujagimės dukros nužudymą.

Šiemet sausio viduryje savo pažįstamo vyro namuose pagimdžiusi sveiką mažylę ir ją pasmaugusi 25 metų moteris pripažinta kalta dėl tyčinės bejėgiškos būsenos savo dukros nužudymo. Moteris šią žinią išklausė neparodžiusi emocijų.

Naujagimės kūnelį ji išmetė į šiukšlių konteinerį. Paskutinėmis nėštumo dienomis L.Ivanova atvažiavo į Klaipėdą pas pažįstamą tolimųjų reisų vairuotoją teikti mokamų paslaugų.

Namų neturinti nėščia moteris vėliau pareigūnams pasakojo maniusi, kad iki gimdymo liko maždaug mėnuo. Tačiau kūdikis gimė visiškai išsivystęs ir sveikas.

L.Ivanova neketino pati auginti vaikelio ir ketino jį palikti gydymo įstaigoje.

Kadangi yra socialiai nedrausta, niekur nedirbo, neturi jokių giminaičių, kūdikio besilaukusi moteris į medikus nesikreipė.

Ji buvo suplanavusi, kad prasidėjus pirmiesiems gimdymo požymiams nueis į kurį nors prekybos centrą. L.Ivanova vylėsi, kad žmonės iškvies greitąją, o medikai jai pagalbą suteiks nemokamai. Tačiau įvykiai susiklostė kitaip. Gimdymas įvyko buto vonioje.

Iškart po to, kai išmetė lavonėlį, moteris išvažiavo į Kauną, kur pastaruoju metu gyveno. Pareigūnai ją rado kito vyro kompanijoje.

Prieš šešerius metus ši moteris susilaukė pirmojo vaiko, bet jis gimė neišnešiotas ir neišgyveno.

L.Ivanova anksčiau buvo triskart teista už vagystes. Du kartus ji įkliuvo vagiliaudama prekybos centre, o trečiąjį apvogė žmogų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS