Kvaišalai Klaipėdoje labai paplitę: mašinoje po kilimėliu – „žolė“ | Diena.lt

KVAIŠALAI KLAIPĖDOJE LABAI PAPLITĘ: MAŠINOJE PO KILIMĖLIU – „ŽOLĖ“

Uostamiesčio policijos pareigūnai toliau bando užkirsti kelią jauniems žmonėms vartoti narkotikus. Dažną dieną rengiami patikrinimai patvirtina – kvaišalai Klaipėdoje labai paplitę.

Šeštadienį, 21.08 val., uostamiesčio Šiaulių gatvėje policininkai patikrino „Mercedes Benz“, kuriuo važiavo trys vaikinai.

Po mašinos kilimėliu policininkai rado tris folijos lankstinukus su augalinės kilmės medžiaga.

29 metų mašinos keleivis prisipažino, kad „žolė“ yra jo.

Toliau sekė įprastos tokiais atvejais procedūros. Jaunas vyras pateko į policiją, atlikti ikiteisminio tyrimo formalumai.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ieškokite bėdos kitur

Bausti reiktų ne vartotojus, jie yra aukos:( Bausti reikia platintojus, taciau mūsų tarnautojai labai godūs ir juos papirkti vieni juokai:(

Tamsieji viduramžiai 21 amžiuje.

Iki 10 gramu turetu buti galima tureti, ipac invalidam su skausmais. cia korupcija, tik visokius opiatus kisa. kriminalizuojamas jaunimas, gyvenimu griovimas. tikras viduramzio kaimas. geriau sintetikos narkomanus sluoja, o nebaudzia kanapes vartotoju kaip banditus. kazkokia nesamone vyksta. ar darba neturi savivaldybe?

Geras pasiūlymas

Per paskutines 4 savaites gavau 24836 USD, dirbdamas internetu iš namų, dirbdamas ne visą darbo dieną. Įstojau į šį darbą prieš 2 mėnesius ir per pirmąjį mėnesį lengvai gavau 21695 USD, neturrėdamas jokios internetinės darbo patirties. Kiekvienas gali gauti šį darbą šiandien ir pradėti užsidirbti pinigų internetu, vykdydamas šioje svetainėje pateiktas instrukcijas ..................................>>>>>>>>>>>>>> C­­a­s­h­Flow7­7.C­O­M
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS