Kvaišalai – Klaipėdos kasdienybė | Diena.lt

KVAIŠALAI – KLAIPĖDOS KASDIENYBĖ

Nors kvaišalai teisėtai neparduodami, apkvaitusių nuo narkotikų asmenų Klaipėdoje galima sutikti ne mažiau nei apgirtusių. Apie tai byloja ko ne kiekvienos dienos uostamiesčio kriminalinių įvykių suvestinė.

Penktadienį „yla iš maišo išlindo“, kai į viešbutį S. Šimkaus gatvėje apie 17 val. buvo iškviesta policija. Pareigūnai skubėjo gesinti įsiplieskusio konflikto viename kambaryje, atrodo, ten būta ir smurto.

Kai įžengė į kambarį, policininkai suprato, kad čia bus pagrindas ne tik administracinei teisenai, bet ir baudžiamajai bylai – ant žemės ir įvairių paviršių buvo išbarstyti balti milteliai.

Kilo įtarimas, kad balta biri medžiaga gali būti narkotikai.

Atidžiau apžiūrėję 35 metų vyrą, pareigūnai pas jį aptiko daugiau tų pačių miltelių.

Kambaryje buvo ir 32 metų moteris. Kol kas jos teisinis statusas šioje byloje neskelbiamas, jai įteiktas šaukimas į apklausą policijoje.

Ar abu šie asmenys buvo pavartoję kvaišalų, nepranešama, apie tai galima tik numanyti.

Vyras sulaikytas, savaitgalį jis praleis areštinėje.

Kitas galbūt kvaišalų pavartojęs vaikinas savo elgesiu patraukė policininkų dėmesį automobilių aikštelėje šalia kruizinių laivų terminalo, kur vakarais mėgsta rinktis jaunimas.

Buvo jau po 21 val., kai policininkai nusprendė užsukti į šią jaunų klaipėdiečių pamėgtą vietą. Vienas automobilis stovėjo akivaizdžiai netvarkingai, nesilaikant mašinų vietų ženklinimo. Automobilio langas buvo atviras, o ant stogo iškelta garso kolonėlė garsiai plyšavo.

Policininkai pabendravo su šio automobilio vairuotoju, patikrino jo kišenes ir rado maišelį su kanapių trupiniais. Ar 25 metų vaikinas buvo apsvaigęs, taip pat nepranešama. Žinoma tik tiek, kad įtariamajam įteiktas šaukimas į apklausą.

Šią situaciją stebėjo visas būrys jaunuolių, galbūt jiems tai taps pamoka.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Orinta.

Skaitau ir darosi baisu gyvent Klaipedoje.Vien narkomanai,museikos,vagys........Ka ten policijos jau nebera,kad tokie dalykai dedasi?

Niekas nesiima tvarkyti

Pas Sabutytę, gimusią 1982 m, tiesiai į namus ateina nusipirkti narkotikų, psichotropikų. Daugybę metų ji ir augino namų sąlygomis kanapes, ir platino sintetinius, žolinius narkotikus. Gal kaimynai nesupranta kuo ji užsiima ir kad platina ir jos sūnus Joris, ir sugyventinis Daukša, kurio brolis buvo tiek įklimpęs į narkotikų prekybą, kad buvo nužudytas ar pats nusižudė. Ir juos visi žino, žino, kad pas juos 24 valandas per parą galima nusipirkti įvairaus brangumo dozių. Nejaugi nežino policija ir prevencinjnkai? Aišku, kad žino. Kartu su jais dalyvauja ir medicinos darbuotojai, Sabutytė išprekiauja ir nurašytas psichotropikus, raminamuosius, kuriuos tiesiai iš medikų paima jos motina Sabutienė. Jie taip daro gal virš 20 metų. Yra giminėje jų prasigyvenusių, turi kas užkariauti, galimai aprūpina ir policiją narkotikais ar dalinasi pelnu. Ia

Berta

taip taip,pas mus taip,o Vilniuj ir Kovne visi krištoliniai ir blizg
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS