Atsirado mamos ieškotas sūnus (atnaujinta) | Diena.lt

ATSIRADO MAMOS IEŠKOTAS SŪNUS (ATNAUJINTA)

Klaipėdiečius pasiekė „Facebook“ plintanti žinia apie dingusį vaiką. Mama be galo išgyveno nuo pirmadienio nesulaukdama namo sugrįžtančio 12-mečio sūnaus, kuris grįžo tik trečiadienį.

Šeimos nariai prašė klaipėdiečių pagalbos, mat berniukas pirmadienį vakare ir antradienį pastebėtas pietinėje miesto pusėje su būriu kitų panašaus amžiaus vaikų prie parduotuvės „Skibalė“ bei „Žardės“ prekybos centro.

Berniukas vaikams aiškino pabėgęs iš namų, nes supyko dėl bausmės.

Berniuko mama atviravo baudusi sūnų, kai šeštadienį jis grįžo namo gerokai vėliau, nei buvo sutarta. Iš šlapių drabužių mama suprato, kad sūnus be jos leidimo maudėsi kažkokiame vandens telkinyje.

Iš kitų vaikų moteris sužinojo, kad sūnus be jos žinios buvo nuvažiavęs į Melnragę ir maudėsi jūroje.

„Gal aš ir pernelyg jautriai reaguoju, bet kitaip negaliu. Prieš šešerius metus nuskendo mano sūnus“, – prasitarė moteris.

Berniukas pirmadienį vakare ir antradienį ryte buvo internetu susisiekęs su mama, prašė jos nesijaudinti, tikino, kad jam viskas gerai. Tačiau po to jis telefonas neatsiliepė, nebeskaitė internetu mamos siunčiamų žinučių.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

inga

Ko grizti namo?Varyk pas savo benkartus ir sedek ten amzinai ,jei tau patinka.Ir gyvenk su tais debilais

Raminta

Juokas ima is DEBILISKU istatymu... Visi uzaugom ir rykstes paragave ir kampe stoveje.. Dabat turi bijoti sabo vaikui zodi pasakyti... Jei 12-13 metu vaimas nepateitu keleta paru... Na gautu dirzo kad savaite sikna degtu ir zinotu uz ka. Nesu uz smurta seimoje, bet esu uz drausme ir pagarba vienas kito. Nesu savo vaikui ne karto dirzo paemusi, bet jei prireika tai ir bu. Dukrai 10 ir ji tai zino. Lai sodina mane i kalejima uz tai, kad nelendu vaikui i sikna o drausminu ir aukleju.

...

NIEKO tie psich** nepadės kol juodoji Š** vaikus prieš tėvus nuteikinės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS