Merginų iš Ukrainos nuomojamame bute – kvaišalai | Diena.lt

MERGINŲ IŠ UKRAINOS NUOMOJAMAME BUTE – KVAIŠALAI

Prostitučių nuomojamame bute apsilankę uostamiesčio pareigūnai čia aptiko „žolės“ ir psichotropinio poveikio tablečių.

Penktadienio popietę, apie 13.30 val., Klaipėdos miesto policijos komisariato Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai pasibeldė į vieną Dragūnų gatvės daugiabučio namo butą. Būta signalų, kad čia gyvena ir neteisėta veika verčiasi užsienietės prostitutės.

Pareigūnai bute rado dvi 28-erių metų iš Ukrainos atvykusias merginas. Specifinis tvaikas bute išdavė, kad čia rūkomos kanapės.

Virtuvėje apžiūrėję daiktus, policininkai spintelėje rado lankstinuką su žalia augalinės kilmės medžiaga. Be to, įtarimų sukėlė ten pat rastos penkios tabletės pažymėtos raide „Z“. Esama įtarimų, kad tai taip pat narkotikai.

Abi merginos uždarytos į areštinę. Už vertimąsi prostitucija joms gresia administracinė atsakomybė, o už narkotikus – baudžiamoji.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

hara

Vyti lauk tuos chocholus is Lietuvos. Kam jie cia reikalingi? Vien problemos su jais!

JahCity

Biski zoles,viskas jau baudziakas bezdzioniu salys. Ka dar pasakyt:D o kaimynai grynau liutviai svarbu paskusti,ir jai butu ne ukrainetes,o lietuves vistiek paskustu. Kaziolu miestas

Gerulis

galetu valdzia susimastyti kad butu nauda valstybei ir iteisinti prost. kaip normaliuose ES salyse su mokesciais o ne sedet kaip atsilikeliai paskutinei ,kad gejus lebes sugeba iteisinti santuokas o kad zmonem pramogu butu daugiau ir darbo lengvesnio tai ne negalima ,dydvyriai dizdziausi prigave ir paskunde vargses merginas turetu but geda isvis skelbtis tokias naujienas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS