Moters ir vaiko gyvybes nusinešusioje tragedijoje – daugiau detalių | Diena.lt

MOTERS IR VAIKO GYVYBES NUSINEŠUSIOJE TRAGEDIJOJE – DAUGIAU DETALIŲ

Siaubinga tragedija sekmadienio naktį įvyko klaipėdiečių šeimoje. Girtas vairuotojas pražudė jauną moterį ir mažą jos dukrelę.

Apie nelaimę policijai pranešta 1.23 val. Pranešime buvo teigiama, kad į tvenkinį įvažiavusiame ir apsivertusiame automobilyje yra žmonių.

Kai į kaimo turizmo sodybą atskubėjo policininkai Misgirių kaime, Judrėnų seniūnijoje, ant tvenkinio kranto jau gulėjo 24 metų moters ir ketverių jos dukrelės kūnai.

Pagalbą iškvietę žmonės pasakojo išgirdę vyro šauksmą, jis prašė pagalbos ir aiškino, kad į sodybos tvenkinį įvažiavusioje ir joje apsivertusioje mašinoje yra žmonių.

Kai atvyko policija ir medikai, padėti moteriai ir mergaitei buvo nebeįmanoma.

Vairuotojui nustatytas 2,66 promilės girtumas. Jis nugabentas į ligoninę, kur gydomas dėl patirtų sužalojimų.

Nepatvirtintais duomenimis, vairuotojas ir žuvusiosios – klaipėdiečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Lietuvoje,

jei vaziuoji letai,esi visiems itartinas. Todel girti ir laksto...

to to O

gaila, bet neužteks...sugalvos "advokatai" kokią versiją, kad lėkė į policiją priešų paslaptį pranešt, o jei įvyktų teismo klaida , ir pasodintų, tai būtų bausmė mums visiems, nes kažkas turi šert, tą alkoholiką.

Donatas

LABAI GAILA..UŽUOJAUTA ARTIMIESIEMS ... Bet dabar kentėsime labiau visi.. Ne tik A.A Nelaimingai žuvusiųjų šeimos, bet ir kitus apstatyt valdžia progos nepraleis dar didesnėmis baudomis.. Kurios nedidins nei sąmoningumo žmonių nei saugos kanors nuo nelaimių, bet skandins i dar didesnes duobes financines..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS