Motociklais – per medinį tiltą | Diena.lt

MOTOCIKLAIS – PER MEDINĮ TILTĄ

Uostamiesčio Kelių policijos biuro pareigūnai nepalieka be dėmesio senamiesčio. Policininkų dėmesio sulauks ir gyventojus papiktinę motociklininkai, važinėjantys pėsčiųjų tiltu.

Uostamiesčio Kelių policijos biuro pareigūnai nepalieka be dėmesio senamiesčio. Policininkų dėmesio sulauks ir gyventojus papiktinę motociklininkai, važinėjantys pėsčiųjų tiltu.

Antradienį vakare čia dirbę policininkai užfiksavo 31 Kelių eismo taisyklių pažeidėją.

Tiltų gatvėje pareigūnai dirbo nuo 18 iki 22 valandos.
Pagrindinis reido tikslas buvo kontroliuoti, kaip eismo dalyviai laikosi kelio ženklų reikalavimų. Be to, tikrintas vairuotojų blaivumas, akylai stebėti ir dviratininkai.

Reido metu patikrinta 40 transporto priemonių. Vienas vairuotojas ryžosi sėsti prie vairo neblaivus, vienas neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

28 žmonės pasuko į senamiestį, nors kelio ženklai tai draudžia. Be to, pareigūnai sulaikė policijos ieškomą asmenį.

Tuo metu, kai pareigūnai ypač kreipia dėmesį į privačiam transportui uždarytą pagrindinę senamiesčio gatvę, klaipėdiečiai pastebi naujas pažeidimo rūšis.

Pirmiausiai jau ne kartą pėstieji matė, kaip motociklininkai trumpina kelią važiuodami pėstiesiems bei dviratininkams skirtu mediniu tiltu greta remontuojamo Pilies tilto.

Be to, neretai nepilnamečiai motoroleriais važinėja dviračių takais, įrengtais ant šaligatvių.

Klaipėdos kelių policijos biuro Kelių patrulių kuopai vadovaujantis Darius Malonė patikino, kad ir vieni, ir kiti šiurkščiai pažeidžia taisykles.

Kol kas patruliuojantys kelių policininkai prie pėsčiųjų tilto neužsuka.

„Dar neteko iš pareigūnų girdėti apie panašius pažeidimus, bet jeigu gyventojai apie tai kalba, vadinasi, ir mes turėsime atkreipti į tuos dalykus dėmesį. Tiltas yra skirtas tik pėstiesiems ir dviratininkams, kaip ir dviračių takai – tik dviračiams. Tad nustatę tokius pažeidimus pareigūnai pažeidėjus baus“, – patikino D.Malonė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ppp

Ko jus zirziat, jomajo? Du menesiai ir turesim nauja tilta. Pasaulis del tos uzdarytos pilies gatves nepasivers. Tipiniai komentatoriai, kurie tik ir sugeba pasikt ir nueit. Tai jei tokie kieti, kelkit save i merus ir prasau, taisykit avarines bukles tiltus ju neuzdarydami. Skatinos baikit suma kelt.

...

O kam butume dekoje, jei butu sugriuves tiltas? Ar butu maziau kamsciu, jei leistu vaziuoti per senamiesti? Ne, nes ten tokiam eismui niekas neparuosta, pradedant sustojimais, baigiant kelio danga. Juk ten gyvenantys zmones isprotetu nuo didelio triuksmo. Turiu motocikla ir vaziuoju tiesiai per senamiesti ir jokiu problemu nematau. Gal reikia keisti mastyma, keisti transporto priemones ar galu gale panesioti marinuotus savo lasinius kojomis, ir sveikiau, ir smagiau. Nustebsit, kad zmongu gatvej pamatysit ne pro masinos langa. Ir siaip, ziuriu Klaipedoje plinta liga pavadinimu viskas, kas blogai, aciu liberastams. Kas, jei ne patys juos renkat :) Kas dar galetu valdyti miesta? Juk ne vieno ryskesnio zmogaus politikoj nera siai dienai. Atsipalaiduokit ir megaukites paskutinemis vasaros dienomis :)

ne tik libelaralams

reikia padėkot ir senmergėms, kurių prilindo į savivaldybę su senmergišku mąstymu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS