Motoroleris palindo po mašina | Diena.lt

MOTOROLERIS PALINDO PO MAŠINA

Trečiadienį po pietų Herkaus Manto gatvės pradžioje įvykęs incidentas parodė, kad dviratininkams atriekta pirmoji eismo juosta nėra saugi.

Trečiadienį po pietų Herkaus Manto gatvės pradžioje įvykęs incidentas parodė, kad dviratininkams atriekta pirmoji eismo juosta nėra saugi.

Apie 14.50 val. nepilnamečio vairuojamas motoroleris atsitrenkė į priekyje stabtelėjusį lengvąjį automobilį. Motoroleris nuvirto ir nučiuožė po mašinos galu.

Paauglys nugriuvo, bet nesusižeidė. Panašu, kad beveik nenukentėjo ir abi transporto priemonės.

Vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją ir taikiai išsiskyrė.

Praeiviai, matę šį įvykį, komentavo, kad panašių ir skaudesnių nelaimių galima buvo tikėtis, mat pirmąja eismo juosta važiuoja ne tik dviratininkai, bet ir autobusai.

Be to, mašinos iš jos suka į dešinę ir važiuoja į kiemus. Todėl dviračiams ir motoroleriams Herkaus Manto gatvėje nėra saugu.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

motoroleriam negalimja

Birbašikniams dviračiu pažymėtomis juostomis važiuoti irgi negalima

Paulius 77

Ech jūs, žurnalistėliai, nei matėt įvykio, nei komentuokit. „Į įvykio vietą atskubėjo policininkai“. Nejuokinkit, mačiau įvykį, policija atvažiavo daugiau kaip po valandos :D :D :D

Anonimas

Dviračių juosta važiuoti daug saugiau ir greičiau nei šaligatviu ,visada važiuojame su žmona ir jokių problemų nematome,labai patogu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS