Naktį į parduotuvę – pro uždaras duris | Diena.lt

NAKTĮ Į PARDUOTUVĘ – PRO UŽDARAS DURIS

Naktį Klaipėdoje kažkoks žmogus išdaužė stiklines prekybos centro duris, pateko į vidų ir po kiek laiko taip pat išėjo vėl išdauždamas duris. Kas yra šis žmogus ir kodėl taip pasielgė, policijos atstovai paaiškinti dar negali.

Oficialus pranešimas skelbia, kad policijai apie šį incidentą pranešta antradienį, 0.38 val.

Apie įsilaužimą į parduotuvę pareigūnus informavo saugos tarnybos, saugojusios netoli Taikos ir Baltijos prospektų žiedinės sankryžos esantį prekybos centrą, darbuotojai.

Policininkams pranešta, kad nežinomas asmuo išdaužė dviejų durų stiklo paketus, o išeidamas sudaužė dar dvejas duris. Tikėtina, kad jos buvo kitoje prekybos centro pusėje.

Panašu, kad apsaugininkai atvažiavo tada, kai nežinomasis jau buvo dingęs.

Vakar vis dar buvo neaišku, ar duris sudaužęs asmuo ką nors pavogė iš parduotuvės, ar tai tebuvo tik vandališkas poelgis.

Nepranešama ir kiek laiko užtruko apsaugininkai, kol atvyko prie pagrindinėje miesto gatvėje esančio prekybos centro.

Parduotuvės atstovai vakar dar skaičiavo patirtus nuostolius.

Policininkai pradėjo vagystės tyrimą, nors apie pavogtus daiktus žinių neturėjo.

Klaipėdos apskrities policijos viršininko pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius tikino, kad šio įvykio negalima vadinti tyčia nukreiptu prieš mūsų ramų gyvenimą.

Pareigūnai bando vaizdo stebėjimo kamerose įžiūrėti nusikaltusio asmens veidą. Tada bus ieškoma įtariamojo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ogi

kaip ir visuomet matosi nenorima isduot /savu/ ko gero tos pacios hebros nes niekados neskelbiama kas ka pagavo ir jei /pagavo/ tai asmenybe bent lyti tautybe nes pavarde nieko nesako ja kaip maikes keicia svarbu /lithujaniskai/ sukurt koki sakyni ir to davalei===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS