Sutuoktinių gyvybes nusinešusi avarija Palangoje: vairavęs „Nuaro“ vadovės vyras buvo girtas | Diena.lt

SUTUOKTINIŲ GYVYBES NUSINEŠUSI AVARIJA PALANGOJE: VAIRAVĘS „NUARO“ VADOVĖS VYRAS BUVO GIRTAS

Po tragiškos avarijos, kurioje žuvo Klaipėdos „Nuaro“ vadovė ir jos vyras, ekspertai pateikė išvadas – vairuotojo kraujyje rasta alkoholio.

Paaiškėjo kraupios nelaimės, įvykusio šalia Palangos esančiame privačių namų masyve, aplinkybės. Per avariją pakelės griovyje nuskendo automobiliu važiavusi gyvūnų globos namų „Nuaras“ Vakarų Lietuvos regiono administratorė Gintarė L. ir jos vyras Egidijus. Ekspertai vairuotojo kraujyje aptiko alkoholio, o tai ir galėjo lemti tragediją.

Mes spėjame, kad žmona mėgino sulaikyti vyrą nuo vairavimo. Labai gaila, tačiau tragedija vis tiek įvyko.

Sutuoktinius mirtis ištiko lapkričio 20-osios vakarą. Nuo kelio nuslydusi mašina vertėsi ir paniro į griovį, kuris buvo pilnas vandens. Automobilis rastas aukštyn ratais.

Pasak Klaipėdos Kelių policijos viršininko Mindaugo Džermeikos, vairuotojas buvo prisisegęs saugos diržą, o šalia važiavusi jo žmona diržo nesegėjo.

Ekspertai smulkiai išsiaiškino, ką tą vakarą veikė šeima. Labai panašu, kad namuose šeima vakarojo su alkoholiu. Tikėtina, kad įvyko kažkoks konfliktas. „Mes spėjame, kad žmona mėgino sulaikyti vyrą nuo vairavimo. Labai gaila, tačiau tragedija vis tiek įvyko. Be galo skaudu dėl našlaičiais likusių vaikų. Visa ši istorija iš tiesų sukrėtė daugybę žmonių“, – užuojautą artimiesiems išreiškė M. Džermeika.

Ekspertai vyro kraujyje nustatė sunkų girtumo laipsnį – 2,57 promiles. Keleivė buvo šiek tiek vartojusi alkoholio, tačiau tai nėra esminė detalė tyrime.

Ugniagesiai gelbėtojai radę automobilį griovyje tvirtino, kad jo viduje nebuvo oro tarpo. Mašina buvo visa panirusi po vandeniu. Tad tikėtina, kad žinoma gyvūnų globos namų darbuotoja nebeturėjo šansų išsigelbėti. Jos kūną gelbėtojai rado užvirtusį ant sutuoktinio.

Be galo skaudu dėl našlaičiais likusių vaikų. Visa ši istorija iš tiesų sukrėtė daugybę žmonių.

Nelaimė nutiko šiek tiek po 23 valandos. Automobilis „Opel Vectra“ nuo kelio nuslydo Didžiojoje gatvėje, kuri yra šalia Palangos aplinkkelio.

Policijos pareigūnai po nelaimės atkreipė dėmesį, kad šeima buvo palikusi atrakintas namų duris. Tai tik leidžia spėti, kad sutuoktiniai vis tik skubėjo. Labiau panašu į tai, kad dėl kažkokių šeimyninių priežasčių vyras šoko prie vairo, o žmona mėgino jį sustabdyti, paskui įšokusi ant keleivio sėdynės.

Avarijoje žuvusi gyvūnų globos namų „Nuaras“ Vakarų Lietuvos regiono administratorė šias pareigas ėjo septynerius metus ir aplinkinių vadinta itin visuomenišku, jautrios širdies žmogumi.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

jk

jei girtas seda vairuoti reiškia proto tik valkataujančius katinus globoti.tai tyčine žmogžudyste,kai nužudo girtuoklis,bet pas mus net finansųministre gali tapti ir pavaduoti premjere,VIVAT degtinei......

Nesvarbu

Šitoje istorijoje tik vaiku labai gaila,o zuvusieji patys kalti,gi išgėrę vairavo.

Joli

Tu gal nemoki skaityti!!!parašyta,kad keleive šiek tiek vartojusi aukoholi!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS