Nelaimė kretingiškių namuose: sunkiai susižeidęs vyras mirė ligoninėje | Diena.lt

NELAIMĖ KRETINGIŠKIŲ NAMUOSE: SUNKIAI SUSIŽEIDĘS VYRAS MIRĖ LIGONINĖJE

Nelaimė kretingiškių namuose – plušėdamas savo sodyboje šeimininkas sunkiai susižeidė ir po poros dienų mirė.

Pirmadienį ryte su Kretingos rajono policijos komisariato pareigūnais susisiekė vienos uostamiestyje veikiančių ligoninių medikai. Jie pranešė apie paciento mirtį.

Pasirodo, 62 metų vyras greitosios medicinos pagalbos ekipažo į ligoninę buvo atgabentas penktadienio pavakarę, apie 17 val.

Vyrui diagnozuota sunki šlaunies trauma.

Pacientas medikams pasisakė tądien kieme diskiniu pjūklu pjovęs malkas. Taip besidarbuodamas kretingiškis susižeidė šlaunį.

Po dviejų parų, vėlų sekmadienio vakarą nukentėjusysis ligoninėje mirė.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Kadangi nelaimė įvyko namuose, darbų saugos atvejis nebus tiriamas.

Policininkai lauks teismo medicinos ekspertų išvados, kuri turėtų paaiškinti, kodėl medikams nepavyko išgelbėti žmogaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nesamonė

Rašo nesąmones,per radiją informacija viena Kretingos policijos kitą na o čia kad parašyta tai visiškas debilas rašė net metų gerai nemoka suskaičiuoti.Taip buvo savaitgalis niekas nenorėjo dirbti ir mirė nuostabus žmogus geras draugas,mylintis vyras,užuojauta visiems jį pažinojusiems.

Medkirtys

Diskiniu pjuklu susižalojo šlaunį. Čia kažko nesuprantu.

Būna ir taip

100% numarino Klaipėdos miesto univ. ligoninėje. APEIKITE ŠIA VIETĄ DIDELIU LANKU . Ten 6 valandos laukimo priimamajam kol suteiks pirma pagalba praėjo labai lėtai . Manau tai ne ,tik mano asmeninis rekordas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS