Nuo siautėjančių vagilių nukentėjo dar viena klaipėdietė | Diena.lt

NUO SIAUTĖJANČIŲ VAGILIŲ NUKENTĖJO DAR VIENA KLAIPĖDIETĖ

Dvi tamsesnio gymio brandaus amžiaus moterys toliau Klaipėdos daugiabučių namų kiemuose ieško aukų. Vagilių akiratyje – senyvo amžiaus klaipėdiečiai. Bandoma pelnyti pasitikėjimą ir patekti į jų namus.

Klaipėdoje, kaip įtariama, nuo šių dviejų moterų jau nukentėjo ne mažiau nei keturi itin garbaus amžiaus žmonės.

Paskutinis atvejis užfiksuotas trečiadienį prieš pietus Kauno gatvėje. Nukentėjo 89-erių moteris.

Nepatvirtintais duomenimis, senolė trečiadienį ryte į savo namus įsileido nepažįstamą moterį. Kiek anksčiau ji su ja susipažino savo namo kieme.

Prie jos priėjo nepažįstama moteris, užkalbino, išpešė reikiamą informaciją ir įtikino, kad pensinio amžiaus žmonėms nemokamai atliekami masažai, tik esą žinia apie tai pasiekia ne visus.

Įtikinusi pensininkę, kad ji yra viena tų, kurios teikia tokią paslaugą, nepažįstamoji išklausinėjo, kur senolė gyvena, ir susitarė dėl masažo jos namuose.

Atėjusi pas pagyvenusią klaipėdietę apgavikė pasistengė, kad lauko durys liktų neužrakintos, pati kaip įmanoma labiau kalbino senolę, bandė daryti masažą, tik profesionalios procedūros tai nė kiek nepriminė.

Kai geradare apsimetusi nepažįstamoji išėjo, šeimininkė pasigedo 200 eurų.

Įtariama, kad vagystė įvykdyta tuo metu, kai pensininkė bendravo su atėjūne. Tuo metu jos bendrininkė veikiausiai įėjo į butą ir nesunkiai rado senolės pinigus.

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai tikino įtariantys, kas yra šios vagilės, bet dar nerandantys būdų jų nutverti.

Klaipėdiečiai senyvus kaimynus ar giminaičius turėtų įspėti apie galimas grėsmes. Ypač apie tai, kad jokie socialiniai darbuotojai nesiūlo nemokamų paslaugų kiemuose ar belsdamiesi į senolių namų duris.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Budelis

Dar nesurado tu baidykliu?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS