Padėti nukentėjusiai mergaitei skubėjo kariškiai | Diena.lt

PADĖTI NUKENTĖJUSIAI MERGAITEI SKUBĖJO KARIŠKIAI

Penktadienį ryte Klaipėdos pakraštyje, Mažajame Kaimelyje nedidelėje avarijoje nukentėjo tėvo ant dviračio bagažinės vežta mergaitė.

Apie eismo įvykį pranešta 9.05 val. Skardžio gatvėje praeiviai pamatė nugriuvusį dviratį ir išgirdo vaiko verksmą.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis pristojo praleisti per perėją pėsčiojo, o tuo metu nuo kalniuko atvažiavo dviratis ir susidūrė su mašina.

Dviratis nugriuvo, virsdama maža mergaitė, kurią tėvas vežėsi ant bagažinės, nusibrozdino kelią.

Įvykis nėra ypatingas ar tragiškas.

Tuo metu pro šalį važiavo du Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnybos kariai – vyresnysis paramedikas vyr. seržantas Arūnas Petrauskas bei paieškos ir evakuacijos grandies vadė vyr. seržantė Karina Traškevičienė. Jie pamatė sumaištį gatvėje ir suskubo padėti nukentėjusiai mergaitei. Kariškiai sutvarstė vaiko koją, iškvietė policiją ir medikus.

Pasak karo medicinos tarnybos kariškių, tai jau antras toks įvykis per pastarąsias dvi savaites, kai karo medikai pirmieji suskumba gelbėti į nelaimę patekusius civilius.

Gairės: avarija LT, nukentėjo mergaitė, kariškiai, pagalba
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Kornis

Papultu toks dviratininkas liepu gtv,kai sitaip laksto su motociklais,vakarais ir naktim, kai vyksta lenktynes,po jaunystes gtv per visa gyvenviete,baisu pagalvoti,nerupi nei greicio ribos,svarbu greitai pralekt sviesafora,iki nelaimes vienas zingsnis,nei policijos,nei trikoju nera,kas juos sustabdys,nes jau darosi pikta...

Sužvėrėjusiems komentatoriams

Šis straipsnelis, kurį skaitau lietingą sekmadienio popietę, pradžiugino ir paglostė širdį. Daugiau tokių mielų gyvenimiškų istorijų. Deficitu tapo pagalba, užuojauta, supratingumas, Daug paprasčiau visą sukauptą tūlžį ir pamazgas supilti kitam ant galvos. Tai darančių norėčiau paklausti, ar jums patiems labai patinka pamazgų kibiras ant galvos? Žinau, kad ne. Todėl prieš išsiliedami internete gerai pagalvokite, kaip į jūsų rašliavą reaguos kiti žmonės. Beje, nevaldomas pyktis yra rimtas požymis kad reikia kreiptis į specialistą.

tikrai

įvykis vertas dėmesio... nuo kada galima nusibrozdinti kelią?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS