Pajūrio automobilių aikštelėse vagys jau tyko grobio | Diena.lt

PAJŪRIO AUTOMOBILIŲ AIKŠTELĖSE VAGYS JAU TYKO GROBIO

Sekmadienio popietę vienoje labiausiai klaipėdiečių lankomų pajūrio automobilių aikštelių įvykdyta vagystė. Gali būti, kad žmonės matė, bet nė neįtarė, kad į transporto priemonę braunasi vagys.

Policijai apie vagystę pranešta 16.50 val. Nukentėjusieji pajūriu vaikštinėjo apie valandą, tarp 14.40 ir 15.40 val.

Grįžęs automobilio „Honda“, kurį buvo palikęs  aikštelėje prie šiaurinio molo, savininkas rado jį apvogtą. Iš mašinos dingo elektrinis paspirtukas, savininko vertinamas 350 eurų, ir vaizdo registratorius.

Nusikaltėlis spėjo iškraustyti ir salone paliktą piniginę, joje rado viso labo 10 eurų, bet ir juos paėmė.

Parašęs policijai pareiškimą, nukentėjusysis nurodė patyręs 441 euro žalą.

Teigiama, kad į automobilį įsibrauta, bet neįsilaužta, todėl spėjama, kad mašina galėjo būti palikta neužrakinta, arba vagis turėjo nuotolinį prietaisą užraktui atrakinti.

Šiemet pareigūnai skirs ypatingą dėmesį pajūryje įrengtų automobilių aikštelių saugumui. Jose lankysis uniformuoti pareigūnai, dirbs ir neuniformuoti policininkai.

Tai, ko gero, šį sezoną pirma vagystė iš automobilio aikštelėje prie šiaurinio molo.

Čia paprastai būna labai daug žmonių, jie nuolat migruoja.

Šioje aikštelėje yra įrengta vaizdo stebėjimo kamera, tačiau ji apima didelį plotą, todėl pareigūnams dar teks labai atidžiai peržiūrėti įrašą ir pabandyti įžvelgti jame žmones prie apvogtos mašinos.

Dažniausiai vagys veikdavo aikštelėje prie Olando Kepurės, ten vagystės buvo vykdomos ištisus dešimtmečius.

Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis patikino, kad šiemet pareigūnai skirs ypatingą dėmesį pajūryje įrengtų automobilių aikštelių saugumui. Jose lankysis uniformuoti pareigūnai, dirbs ir neuniformuoti policininkai.

Be to, ketinama naudoti daugiau techninių priemonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ema

Bet kokioje aiksteleje turetu buti kameros.Zinot dar sakyciau kur tvenkiniai Klaipedoje,,tada nors ka nors pamatytu.Jie gi neuztverti o nelaimes tyko.Borteliu prie the kinu nepamatysi,irises neislipsi.Taip ir su masinom,policininku nepastatysi,o kameras taip.Gales girtis kokie geri kameras pastate,nes labai ta megsta.

Kojos

O vagiu niekas su metaliniais strypais netyko?

Neber kantrybes

O kameras savivaldybe irenge? Kainas tai pabrangino! Vilniuje 1 suoliuka 10 kameru saugo, o Klaipedoje toliau puciam duda?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS