Palangos naktiniame klube lankytojai su kvaišalais nepageidaujami | Diena.lt

PALANGOS NAKTINIAME KLUBE LANKYTOJAI SU KVAIŠALAIS NEPAGEIDAUJAMI

Palangos naktinių klubų apsaugininkai nusiteikę išlaikyti gerą savo darbdavių vardą, todėl atidžiai tikrina kiekvieno lankytojo kišenes.

Taip atsitiko ir naktį į šeštadienį. Kurorto J.Basanavičiaus gatvėje įsikūrusio naktinio klubo apsaugininkas apčiupinėjo 21 metų vaikino kišenes ir rado du folijos lankstinukus.

Juose buvo specifinį kvapą skleidžianti, džiovintas kanapes primenanti medžiaga.

Apsaugos darbuotojas apie tai pranešė policininkams.

Pareigūnai išsivežė vaikiną į komisariatą ir pradėjo ikiteisminio tyrimo formalumus. Jaunuolis įtariamas neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu be tikslo jas platinti.

Prieš kelias dienas panašiai atsitiko keliems kitiems naktinių klubų Palangoje lankytojams. Du jų įtariami stipresnių kvaišalų disponavimu. Ant klubo tualeto bakelio aptikta saujelė baltų miltelių.

Daugiametė Palangos policininkų patirtis rodo, kad dažniausiai įtariamaisiais dėl panašių nusikaltimų kurorte tampa didžiųjų Lietuvos miestų gyventojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tarp kitko

Vilniuje paplitusios skirtingų tautybių ir rasių poros, tarybiniais metais net propagavo mišrias santuokas ir neskelbė, kuo tai baigiasi, o verta domėtis, nuvykti pas genetikus ir nusipirkti išvadą. Su narkotikais tai tiesiogiai susiję, nes rytiečiai be narkotikų negyvena, azijiečiai net vaikai vartoja kvaišalus ir tai yra taip pat įprasta, kaip mūsų vaikams valgyti duoną. Jų organizmai kitokie, be narkotinių medžiagų jie negali. Tad šie žmonės vartojo ir vartos. Maža to. Jie įsiveža narkotikus, o kadangi jie kainuoja, jie dar ir platina juos, pardavinėja, jiems reikia rinkos - kitų narkomanų. Todėl ir reikia daiktus vadinti savais vardais - nuo narkomanijos nepasveikstama niekada, tik pereinama nuo vienų narkotikų prie kitų - ir taip iki mirties.

M

Cia atsinese savo,o šiaip tai vietoje perkami,ar yra naktiniai be kvaišalu?

Tai

Tai reikia isklausyti apie raso isinesti narkotikai nepgeidaujami reikia pirkti vietoje is klubo dileriu juk i restoranus irgi neinat su savo alkoholiniais gerimais perkat vietoje
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS