Palangos pareigūnai ieško mieste siautėjančio paspirtukų vagies | Diena.lt

PALANGOS PAREIGŪNAI IEŠKO MIESTE SIAUTĖJANČIO PASPIRTUKŲ VAGIES

Palangos policijos komisariato pareigūnai ieško ne kartą dėl nusikaltimų bausto asmens. Vyras įtariamas negrąžinęs nuomos punktui kelių elektrinių paspirtukų.

27-erių vaikinas tris paspirtukus Palangoje, Kopų gatvėje, išsinuomojo gegužės 2-osios popietę.

Sutartu laiku paspirtukų jis negrąžino. Antradienį į vietos policijos komisariatą kreipęsis verslininkas nurodė, kad paspirtukai „Xiaomi Mi“ verti 927 eurų.

Pareigūnai pradėjo sukčiavimo tyrimą.

Paspirtukus išsinuomojęs vaikinas žinomas kurorto policijai.

Anksčiau jis buvo įkliuvęs už panašius nusikaltimus ir vagystes. Policininkai mano, kad įtariamąjį bus nesunku sugauti, bet ar jis vis dar turės pasisavintus daiktus, nežinia.

Nors Palangoje vasaros sezonas oficialiai prasidės maždaug po poros savaičių, paspirtukai nuomos punktų darbuotojams šiemet negrąžinami jau ne pirmą kartą.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas patikino, kad bendruomenės pareigūnai nuolat bendrauja su verslininkais, padeda jiems patarimais, kalba, kaip apsisaugoti nuo vagių ir sukčių. Šiuo klausimu labai aktyviai dirba ir Palangos savivaldybės specialistai.

„Dabar nebegalime žmonėms rodyti ne kartą įkliuvusių asmenų nuotraukų. Asmens duomenų apsaugos įstatymas tai draudžia. Turime kitų būdų ieškoti įtariamųjų ir apsaugoti galimas aukas“, – patikino kurorto policijos komisariato viršininkas.

Palangoje vasara – sunkiausias policininkams metas. Į kurortą suplūsta ne tik daugybė poilsiautojų, bet ir nusikaltėlių.

Vasarą čia įvykdoma daug vagysčių, pareigūnai vis dažniau nutveria kvaišalų platintojų ir vartotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tadas Blinda

Prašome mane atleisti nuo atsakomybės, nes pavogtus paspirtukus sunaikindavau. Paspirtukai yra blogis.

Ragas

Ar jau surado iskrypeli?

?

Bashirovo draugija?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS