Pareigūnai Klaipėdos rajone persekiojo sunkiai apgirtusios moters automobilį | Diena.lt

PAREIGŪNAI KLAIPĖDOS RAJONE PERSEKIOJO SUNKIAI APGIRTUSIOS MOTERS AUTOMOBILĮ

Vairuotojai, nesibaiminantys sėsti prie vairo apsvaigę, stulbina savo elgesiu. Šiurpu, kad tarp itin girtų vairuotojų pasitaiko ir moterų, kurių organizme fiksuojamas mirtinas alkoholio kiekis.

Pirmadienio vidurdienį, apie 13.30 val., policininkai sekė iš paskos keistai važiuojančiam automobiliui "Renault Megane Scenic".

Mašina riedėjo nuo Dumpių Jakų žiedo link. Vairuotoja įtartinai manevravo, vinguriavo keliu, buvo aišku, kad į judrią žiedinę sankryžą taip vairuojančiai moteriai įvažiuoti pavojinga.

Pareigūnai tarnybiniame automobilyje įjungė švyturėlius ir garsinį signalą, per garsiakalbį jie reikalavo vairuotoją pasukti į šalikelę ir sustoti.

Vairuotoja nepakluso reikalavimui, ją sustabdyti policininkams pavyko tik Palangos plente, jau už Jakų žiedo.

Paaiškėjo, kad 47 m. moteris, vairavusi mašiną, buvo visiškai girta. Alkoholio matuoklio parodymai apstulbino pareigūnus. 3,81 prom. yra arti mirtinos alkoholio koncentracijos žmogaus kraujyje. Vakarą ir naktį ši moteris praleido areštinėje.

Tuo pačiu metu Plungės rajone, Narvaišių kaime, policininkai pamatė keistai mopedu važiuojantį vyrą. 27 m. vaikinas taip pat buvo girtutėlis – matuoklis parodė 3,19 prom.

Jis priverstinai ilsėjosi Plungės rajono policijos komisariate.

Abu girti buvę vairuotojai turėtų netekti savo transporto priemonių, ilgam prarasti teisę vairuoti ir sumokėti didžiules baudas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

alxo

girta moteris ne moteris tik gyvis

Trikojis \\\\\.../////

Nu blt,nėra žodžių.atėmė amą.

Jonis

Norėčiau susipažinti gal telefoniuko nr.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS