Peilis moters rankoje – grėsmė vyrui | Diena.lt

PEILIS MOTERS RANKOJE – GRĖSMĖ VYRUI

Moteris, virtuvėje pjaustanti maistą, – pavojinga artimojo gyvybei. Tuo per pastarąją savaitę Klaipėdoje įsitikino du vyrai.

Šeštadienį prieš 22 val. policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos ekipažas skubėjo į Debreceno gatvę, kur viename butų peiliu į kaklą buvo sužalotas vyras.

43 metų moteris pasitiko pareigūnus ir medikus. Panašu, kad nukentėjusysis sunkiau nenukentėjo, o 43-ejų moters laukia dideli nemalonumai.

Ji paaiškino, kad tą vakarą su sugyventiniu vakarojo virtuvėje. Abu gurkšnojo alkoholinius gėrimus.

Nelaimė atsitiko, kai moteris nusprendė papjaustyti užkandos, o jos draugas ją sugriebė iš už nugaros. Klaipėdietė staiga atsisuko ir peiliu pataikė vyrui į kaklą.

Visiškai panašiai rugsėjo 9-ąją atsitiko uostamiesčio Taikos prospekte gyvenančiai porai. Vidurdienį 32 metų vyras namuose triukšmavo, 26 metų jo žmona ramino sutuoktinį. Netrukus ji nuėjo į virtuvę gaminti maisto.

Kai vyras priėjo prie jos iš už nugaros ir ją sugriebė, atsisukusi žmona bakstelėjo sutuoktiniui į pilvą. Sužalojimas buvo paviršinis.

Abi moterys buvo neblaivios ir areštinėje praleido porą parų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

hmm

Mano senelis mirė, po to kai močiutė lygiai tokiomis pat aplinkybėmis atsisuko su peiliu rankoje. Abu buvo blaivūs ir gerai sutarė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS