Penktadienis – kamšačių diena: kelios avarijos sutrikdė eismą pagrindinėse Klaipėdos gatvėse | Diena.lt

PENKTADIENIS – KAMŠAČIŲ DIENA: KELIOS AVARIJOS SUTRIKDĖ EISMĄ PAGRINDINĖSE KLAIPĖDOS GATVĖSE

Klaipėdoje penktadienio vidurdienį prasidėjo tikras galvos skausmas vairuojantiesiems. Kelios „metalinės“ avarijos sutrikdė eismą pagrindinėse miesto gatvėse.

11.16 val. policijai pranešta, kad Herkaus Manto ir S. Daukanto gatvių sankryžoje susidūrė BMW ir „Ford“ markės automobiliai. Į įvykio vietą išskubėjo ne tik pareigūnai, bet ir greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas. Vienam avarijos dalyviui skaudėjo kaklą.

Vos 30 kilometrų per valandą greičiu važiuojantys Herkaus Manto gatve automobiliai visai sustojo. Kai kurie vairuotojai bandė aplenkti avarijos vietą užvažiuodami ant šaligatvių. Automobilių eilė nutįso ilga vora, vairuotojai keiksnojo avarijos dalyvius ir policininkus, nesugebančius kaip įmanoma greičiau imtis reguliuoti eismą. Po pusantros valandos nuo eismo įvykio pareigūnai vis dar buvo įvykio vietoje.

Klaipėdiečiai panašiu metu socialiniuose tinkluose patarė vieni kitiems aplenkti ir Debreceno gatvę, kur taip pat įvyko avarija.

Baltijos prospektas link Šilutės plento jau daugiau nei metus yra tapęs tikru pragaru vairuotojams. Žiedinės sankryžos rekonstrukcija daugelį stebina tegu ir laikinais, bet ne visada suprantamais eismo reguliavimo ypatumais.

Daugelis vairuojančiųjų tikina, penktadienį uostamiestyje geriau nesėsti prie automobilio vairo. 

Gairės: avarija LT, avarijos Klaipėdoje, eismo kamščiai, vairuotojai
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

na

as gyvenu centre tai tu kamsciu net nesu mates.pas mus trys gatves tik kitos tik gatveles.gal ir yra kamciai tai prie baltijos ziedo ir jaku,o siaip mieste visi kamsciai 10minuciu ir tai tik ryte kai uzmiescio gyventojai vaziuoja i darbus,ir vakare kai varo namo.po 19val miestas isvis tuscias.nematet kamsciu kaune ar vilniuj.

Irutei

tai tu neskaityk jai nesupranti,abejoju ar isvis vairuoji automobili,tai tau ta tema neaktuali.

irute

Klaipedieciui,gal gali savo mintis isreikst lietuviskai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS