Plungėje sulaikytas kanapių turėjęs paauglys | Diena.lt

PLUNGĖJE SULAIKYTAS KANAPIŲ TURĖJĘS PAAUGLYS

Plungėje pareigūnai susekė paauglį, turėjusį kanapių. Tyrimo sėkmė ta, kad netrukus po to garaže rasta kur kas daugiau kvaišalų.

Šeštadienio naktį vietos pareigūnai A. Jucio gatvėje esančiame garažų kooperatyve sulaikė 16-metį. Patikrinę jo kišenes policininkai rado kanapių. Tiesa, nepranešama, ar tai buvo viena dozė, ar daugiau.

Ten pat garaže pasižvalgę pareigūnai rado daugiau kvaišalų. Jie aptiko maišelį, kuriame buvo 35 folijos lankstinukai su šia augalinės kilmės medžiaga. Panašu, kad kanapės buvo paruoštos parduoti.

Plungės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų turėjimo, turint tikslą jas parduoti.

Ar įtariamasis – tąnakt įkliuvęs nepilnametis, pareigūnai nepranešė. Už tokį nusikaltimą gresia nuo dvejų iki aštuonerių metų nelaisvės.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Tai

Kas čia tokio..... dėl ko sulaukė rizlos neturėjo ar Kas?????

Vaikas norėjo gal

naujai įvažiavusiems padėti. Tiems kur alkoholio nė lašo visi groja visi atseit menininkai visi su vaikais nesuprasi ar ten pusiau šunkeliais ar pusiau asilai su kokiomis gyvatės srutom suhibridinti taip sakant modifikuoti . Juk vaikas negali nebūti nemokytas humanitarinę pagalbą teikti ir su kita kultūra susipažinti. Dirbtinių odų ir lininių audeklų plungiškiai nebegamina. Galimai vaikas startuolį kurs. Pagamino produktą. Naujai rinkai. Naujai įvažiavusiems.

Anonimas

Kas per kaimas ta lietuva, kas per valstieciai tie ksenofobai. Narkomanai sitiems kaimieciams ;)))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS