Plungės centre vairuotojai nepasidalijo kelio: pradėjo muštis ir sustabdė eismą (vaizdo įrašas) | Diena.lt

PLUNGĖS CENTRE VAIRUOTOJAI NEPASIDALIJO KELIO: PRADĖJO MUŠTIS IR SUSTABDĖ EISMĄ (VAIZDO ĮRAŠAS)

Antradienio popietę du kelio nepasidaliję plungiškiai susiplakė kumščiais tiesiog gatvės vidury. Dėl žemaičių liejamų emocijų turėjo stoti eismas abejomis kryptimis.

Incidentą nufilmavo Plungės gyventojai, o socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodęs video sulaukė didelio vairuotojų susidomėjimo, pasipylė komentarai.

Iš vaizdo įrašo galima spėti, kad vyrai važiavo ta pačia kryptimi.

Konfliktas kilo tarp „Opel“ vairuotojo ir motociklo, vadinamo „britva“, vairuotojo.

Video įrašo pradžioje matyti, kaip šalmą dėvintis motociklininkas viena ranka po savimi spaudžia lengvosios mašinos vairuotojo galvą, o kita ranka keturis kartus smūgiuoja kumščiu į galvą.

Lengvosios mašinos vairuotojas mėgina kibti į motociklininko kelnes, tačiau vyras kur kas žemesnis už motociklininką. Atgal vyriškis sugeba smogti tik kartą.

Tuo metu prie besimušančių vyrų prieina veikiausiai pravažiuoti negalintis kitas vairuotojas. Žmogus taikiai kažką pasako, tačiau peštukai į jį net nekreipia dėmesio.

 

 

Emocijoms liejantis visa gerkle girdėti, kad vyrai šaukia kas kur važiavęs. Tuo metu motociklininkas dar kartą smogia „Opel“ vairuotojui.

Motociklo vairuotojas savo transporto priemonę pastatė pačiame kelio centre, ne šalikelėje, o tai jau atrodo įžūlokai.

Nurimus muštynėms, matyti, kad vyrus mėgina išskirti prie jų priėjusi moteris. Girdisi, kad kažkas iš liudininkų pagrasina iškviesti policiją.

Jei iš pradžių priešpriešine eismo juosta dar vyko šioks toks automobilių judėjimas, tai vėliau matyti, kad eismas sustoja abejomis kryptimis.

Peštukai tuo metu žirglioja ties skiriamąja kelio linija.

Visa ši istorija sudomino ne tik feisbuko gerbėjus, bet ir policiją.

Kurį laiką laisvai pasiekiamas video įrašas staiga dingo iš feisbuko. Tačiau pareigūnai jau buvo spėję nusistatyti peštukų asmenybes.

„Piliečiai, matyt, nujausdami, kad įvykis sudomins ir pareigūnus, patys atėjo į komisariatą. Informacijos neturime, kad ta pačia kryptimi važiavusios transporto priemonės būtų viena kitą kliudžiusios. Tikėtina, kad nepasidalijo eismo juosta. Automobilis važiavo dešiniau. Vyrai pateikė paaiškinimus“, – situaciją komentavo Plungės policijos komisariato viršininkas Gintautas Pocevičius.

Peštukai pasielgė gudriai – abu muštynių dalyviai parašė paaiškinimus, kad esą kelyje kilo konfliktas dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo. Vyrai smūgiavo vienas kitą, tačiau abu tvirtino, kad fizinio skausmo vienas kitam nesukėlė.

„Mes informaciją užregistravome, tačiau dar šiandieną pradėsime ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Tyrimas pradėtas pagal Baudžiamojo kodekso 284 str., dėl viešosios tvarkos pažeidimo“, – pažymėjo G.Pocevičius.

Baudžiamasis kodeksas skelbia, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

„Net neabejoju, kad yra didelis būrys pasipiktinusių žmonių. Lengvai nustatysime liudytojus. Neatsimenu, kad taip būtų, dienos metu, miesto gatvės vidury – muštynės. Šiek tiek primena tam tikrus laikus, o dabar Lietuvoje tikrai tai neįprasta“, – pastebėjo G.Pocevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

intelektas

viskas čia gerai susitiko du lt kumečiai,abu pasidaužė ,abu gavo adrenalino,...o liaudis gavo nemokama atrakcija,gi kulturiniu renginiu jau nėra,belieka veiksma perkelti i gatve.

toks toki sutiko

Du avinai susitiko kelyje, kas belieka.

Ar jūs matėte

Nors vieną normalų donorą ? (motopirdininką)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS