Po konflikto klaipėdietis pateko į ligoninę: vyras tikina, kad jį smaugė | Diena.lt

PO KONFLIKTO KLAIPĖDIETIS PATEKO Į LIGONINĘ: VYRAS TIKINA, KAD JĮ SMAUGĖ

Šeštadienį greitosios pagalbos medikai į Klaipėdos ligoninę atvežė ir paguldė gydyti 1966 metais gimusį vyrą.

Atvykusiems policijos pareigūnams vyriškis papasakojo, kas atsitiko.

Pareigūnų suvestinės duomenimis, penktadienio vakarą, apie 23 val., Lanko g. esančiame bute įvyko konfliktas, kurio metu vyriškis buvo smaugiamas. Tikinama, kad jį smaugė 2002 metais gimęs vyras. 

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Taip pat šeštadienį, apie 15 val., Rietavo savivaldybėje, Plauskinių kaime esančiame miške buvo rastas nenustatytos tapatybės ir amžiaus vyro kūnas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

krč

Piz..k žmonės kiek nori,visems poh..,visada būs nesunkus sužalojimas ha ha ha!!!

2002

geroves valstybes produktas.... vaiku teises ir visos valstybines tarnybos dare dare ir padare viska ka vakaru kulturos vertybes butu auksciau zmogaus sveikatos ir net gyvybes.... aciu aferistu geroves valstybei

Klaipēdietē

Nereikia augesniam vyrui susidēti su jaunesniu kompanija ,nereikia eiti į nežinoma buta su nežinomais žmonēmis,gal tai alhogolis kaltas.Žmonēs turi būt atsargus žiūrēt su kuom bendrauja,nepasitikēti aklai nežinomais žmonēmis,kad nenukentētu.O žmogus kur rastas mires Rietavo miške,tai gal ne vietinis ,gal jį kas ten atgabeno ,bet tapatybe nustatyti galima ir mirties priežasti išaiškinti galima ,be abejo jei tuom užsiims toj sferoj dirbantis žmonēs rimtai žiūrintis ,tai yra su atsakomybe į savo darba.Nes ne visi su atsakomybe toj sferoj dirba,taip pat ne visi vadovaujasi nuostata ,gelbēti,ginti,saugoti,padēti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS