Po muštynių namo – be dantų | Diena.lt

PO MUŠTYNIŲ NAMO – BE DANTŲ

Policijos pareigūnai žino, kad mušeikos būna dviejų tipų: vieni muša iš pykčio ar keršto, kiti – siekdami atimti vertingus aukos daiktus. Šeštadienį Klaipėdos apskrityje nukentėjusieji gavo į kailį dėl abiejų priežasčių.

Birželio 8-ąją paryčiais, apie 4.30 val., Plungėje, Vytauto gatvėje, prie kavinės kažkas sumušė gerokai neblaivų 28 metų vaikiną.

Nuo smūgio į veidą jam iškrito du dantys.

Nuskriaustas jaunuolis kreipėsi į policiją, pareigūnai įsitikino, kad jis buvo girtas kaip dūmas (2,69 prom.) ir pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Apie prarastus daiktus auka nepranešė.

Šiame Žemaitijos mieste neretai sumušami smarkiai įkaušę vyrai, galbūt jie patys išprovokuoja smurto protrūkį.

Plungės rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo viešosios tvarkos pažeidimo tyrimą.

Tą patį vakarą, apie 20.30 val., Klaipėdoje, netoli nuo automobilių serviso, esančio Baltijos prospekte, 40-metį vyrą užpuolė ir apiplėšė keturi nepažįstamieji.

Vėliau nukentėjusysis pranešė policijai, kad užpuolikai jį sumušė ir atėmė mobiliojo ryšio telefoną, buto raktus ir piniginę, kurioje buvo 815 eurų.

Be to, piniginė buvo pilna nuolaidų kortelių, joje savininkas laikė ir savo asmens tapatybės kortelę.

Suskaičiavęs, kiek kainavo prarasti daiktai, vyras policininkams pranešė, kad jam padaryta žala siekia 913 eurų.

Vyras tikino, kad užpuolikų požymių neįsidėmėjo.

Realiai tirti įvykį pareigūnai ėmėsi pirmadienį, jie tikėjosi patikslinti nemažai aplinkybių dar kartą nuodugniai pakalbinę nukentėjusįjį.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Neptunas

Vėl ateina laiką kai laukiama girto ir gali apiplėšti užpulti kaip šakalai , 3 4 apiplėšti , tiksliau užsidirbti jug liudininkai tie patys su kuo esi. Anarchija sugrįžta.

Audrius

Negana kad tas miestas kaip po karo atrodo: israusta, iskasta visur, greit ne tik gatves atrodys kaip ko karo bet ir gyventojai.

Jonas

Matyt jie gėrė Verygos uždraustą vaikų šampaną.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS