Po pagyrų – policijos įspėjimas vairuotojui | Diena.lt

PO PAGYRŲ – POLICIJOS ĮSPĖJIMAS VAIRUOTOJUI

Po dienraščio "Klaipėda" straipsnio "Į trasą – 260 km/val. greičiu" modelio Simonos Kateivaitės draugas Aurimas Buikys sulaukė Klaipėdos kelių policijos tarnybos dėmesio.

Pareigūnai nepraleido pro akis to, kad A.Buikys viešai gyrėsi autostrada švilpęs 260 km/val. greičiu, ir išsiuntė šiam vairuotojui oficialų perspėjimą.

"Iš straipsnyje vairuotojo pateiktų faktų galime spėti, kad galėjo būti padarytas rimtas pažeidimas, užtraukiantis atsakomybę. Tačiau nesant detalios įvykio sudėties, vairuotojo negalime traukti atsakomybėn. Tačiau mes jam išsiuntėme oficialų įspėjimą, kad jei šis vairuotojas dar kartą imsis tokių veiksmų, jam bus taikoma atsakomybė", – aiškino Klaipėdos kelių policijos tarnybos Administracinės veiklos ir eismo įvykių tyrimo skyriaus viršininkas Mindaugas Džermeika.

Policijos pareigūnai, išvydę viešoje erdvėje 40 kartų administracine tvarka bausto vairuotojo pasakojimą, nusprendė imtis nors tokios prevencijos.

"Keturiasdešimt nuobaudų – tai yra recidyvas. Jei šiuo metu mes ir negalime imtis represinių priemonių, tad bent tokiu būdu reikia įspėti vairuotoją, kad jis susimąstytų dėl savo žingsnių", – patikino M.Džermeika.

Apie tai, kad po uostamiestį laigo beprotiško greičio mėgėjas, informacijos gavo ir Kelių policijos tarnybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai.

"Jei žmogus baustas tiek kartų, pareigūnai turėtų jį stebėti. Stabdysime, tikrinsime, bendrausime ir kritiškai vertinsime tokį vairuotoją. Gal pats vairuotojas susimąstys, ką jis daro ne taip?" – svarstė M.Džermeika.

Skandalas dėl A.Buikio vairavimo manierų kilo po to, kai vyras socialiniame tinkle paviešino nuotrauką, kurioje užfiksuotas 260 km/val. greitis.

A.Buikys žurnalistams prisipažino, kad tokiu greičiu užpraėjusį savaitgalį važiavo į Rietavo turgų antikvarinių baldų įrengiamam namui.

A.Buikys aiškino, kad jo BMW automobilio benzininis variklis buvo tobulintas. Vyras pats prisipažino, kad mėgsta ne tik greitį, bet ir kitus aštrius pojūčius kelyje.

Beje, A.Buikys tikino, kad ir jo draugė S.Kateivaitė nevengia paspausti akceleratorių.

A.Buikys pasakojo, kad už įvairius nusižengimus net buvo netekęs vairuotojo pažymėjimo.

GALERIJA

  • Mindaugas Džermeika
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Aurimo Gynėjas

Pavydas,Pavydas Dar Karta Pavydas

Niuxas

Kiek gali Buikys (Makrofleksas) siautėti. O žurnalistai dar kvailesni, kad publikuoja šito veikėjo 'nuotykius'. Jam tik to ir tereikia. Pigios reklamos ir apgailėtinos reklamos, kaip statybos - lažybos

Anevas

Ne bausti,gal gydyti reikia?sveiki taip nesielgia?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS